Conatus'tan Çeşme için dev proje

Conatus'tan Çeşme için dev proje

Ekol Grup'un inşaat şirketi Conatus, bu sektörde de 'ekol' oldu.

Gümüldür'de 80 dairelik villa tipi konutları tamamlayan Conatus, Çeşme için de dev bir proje hazırladı. Türkiye'ye sağlık alanında Ekol markasını kazandıran ve adıyla güven veren Dr. Mehmet Baz ve eşi Figen Baz, inşaat alanında da önemli bir girişime imza attı. Doğayla insanın buluşmasından yola çıkarak kurdukları inşaat firmasına 'Conatus' adını veren Baz çifti, 80 villalık Gümüldür projesinden sonra Çeşme'de dev proje başlattı. Dr. Mehmet Baz ve Figen Baz, yatırımlarıyla İzmir'e değer katıyor.

-003.jpg

20 yıldır İzmir'in sağlık ekolü olan Ekol Grup, Çeşme Germiyan sahilinde 9 konutluk ultra lüks villalar yapıyor. Ekol Grup bu konuda şu açıklamayı yaptı:

-002.jpg

"Çeşme İnsan her şeyin ölçüsüdür ve tüm güzelliklere layıktır. Doğayla yoğrulur, doğaya hükmeder. Doğayla birlikte güzeldir. Doğayla insanın bu birlikteliğine ünlü filozof Spinoza “Conatus” diyor. Biz de sistemimizin adını Conatus koyduk. Orman, deniz ve insanın birbirini koruduğu mutlu bir yaşam vadediyoruz. Özel bahçeli, özel villalı, özel havuzlu full deniz manzaralı bir site yarattık. Conatus markamız, Ekol hastanelerinin bir inşaat firmasıdır.

-004.jpg

Hastanemizin inşaatını yaptık. Ve Gümüldür ’de 80 villa bitirdik. Bu tecrübelerimizle Ekol kalitesini yoğurarak sermaye gücümüzü ortaya koyduk. Ekol grubu için güç demek; en iyisini, en kalitelisini yaratmak ve üretmek demektir. Conatus villalarımızda da doğayla birlikte en kaliteli olanı, en güzel olanı yarattık. Deniz ayaklarınızın altında, özel havuzuyla bahçenizde, orman arkanızda ve ünlü tarihçi Heredot’un dünyanın en güzel iklim diye yazdığı İzmir Çeşme’deyiz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.