CONSENSUS DERGİSİ UZMANLARA VE HALKA AÇILIYOR !

CONSENSUS DERGİSİ UZMANLARA VE HALKA AÇILIYOR !

Türkiye’de konsept ve kapsama alanı bakımından bir ilk olan CONSENSUS dergisi uzmanlara ve halka açılıyor.

Türkiye’de konsept ve kapsama alanı bakımından bir ilk olarak; politika ve din konularını ele almadan hukuk, felsefe, psikoloji, tarih, edebiyat, yönetim bilimleri, tıp, gastronomi ve daha birçok alanda öğrencilerin yazılarının yayınlandığı, ücretsiz olarak dağıtılan ve kar amacı gütmeyen, belediyelerden  destek almak suretiyle yayım hayatını sürdüren ve öğrenciler arasında aktif olarak seyreden dergimiz format değiştiriyor. Merkezi İzmir olan ve genel kurul toplantısını da Türkiye’nin dört bir yanından gelen katılımcılarla birlikte İzmir’de gerçekleştiren dergimiz; İzmir Büyükşehir, Seferihisar ve Narlıdere Belediyeleri’nin destekleriyle günümüze kadar gelmiştir.

photo-2018-06-28-18-53-26.jpg
Bugüne kadar sadece öğrencileri yazar olarak kabul eden dergimiz artık halka ve uzmanlara açılıyor. Alanında uzman olan meslek sahipleri; akademisyenler, mühendisler, doktorlar, avukatlar, öğretmenler ve diğer sahalarda çalışan değerli insanlarımız da dergimizde yazar olabilecek. Bu değişiklikle amacımız; bir senedir öğrencilere yönelik eğitim ve öğretim odaklı yazılarımızın yayımlandığı dergimizi, bir üst dereceye çıkararak tüm halkımız için çok katılımlı, nitelikli bir seminer salonu havasına büründürmektir.


Dergimizin ilerleyen vadede Türkiye’nin tüm kütüphanelerine materyal olarak alınması ve kitabevleriyle birlikte ülke çapında dergi satım ve dağıtımını yapan kurum ve kuruluşlarla yapacağımız anlaşmalarla elde edeceğimiz kazancı başta üniversite öğrencilerine burs olarak verme niyetindeyiz. Yayımcılık hayatına ilk adım attığımızdan beri gayemiz; öğrencinin, eğitimin, bilimin, hukukun yanında olmaktır  ve gücümüzü artırdıkça bu hedefimizden sapmak şöyle dursun; daha nitelikli, daha yapıcı, daha aktif ve daha etkili olarak çizdiğimiz doğrultuda yürüyoruz.

photo-2018-06-28-18-53-01-(1).jpg
Dergimiz yirmiyi aşkın il ve yirmi beşi aşkın üniversitede yayım yapmaktadır. Politik-siyasi ve dini her türlü tarafgirlikten uzak olan ve yalnızca eğitimi hedefleyen dergimizde yazarlık yapmak üzere Türkiye’deki tüm öğretim görevlilerine, meslek sahiplerine yazarlık davetiyesi gönderiyoruz.


Yayımda olduğumuz  iller ve üniversitelerden bazıları şu şekildedir:


Adıyaman, Aydın, Bayburt, Bursa, Çanakkale, Erzurum, Isparta, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Manisa, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Tokat, Van.
Adıyaman Üniversitesi,
Adnan Menderes Üniversitesi, 
Bayburt Üniversitesi, 
Bursa Teknik Üniversitesi,
Onsekiz Mart Üniversitesi, 
Atatürk Üniversitesi, 
Süleyman Demirel Üniversitesi, 
Beykent Üniversitesi, 
Boğaziçi Üniversitesi, 
Haliç Üniversitesi, 
İstanbul Üniversitesi, 
Yıldız Teknik Üniversitesi, 
Dokuz Eylül Üniversitesi, 
İzmir Ekonomi Üniversitesi, 
Kırklareli Üniversitesi, 
Celal Bayar Üniversitesi, 
Hacı Bektaşi Veli Üniversitesi, 
Ömer Halisdemir Üniversitesi,
Ordu Üniversitesi,
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, 
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 
Sinop Üniversitesi, 
Gaziosmanpaşa Üniversitesi, 
Yüzüncü Yıl Üniversitesi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.