Coordinat'tan başarı kutlaması

Coordinat'tan başarı kutlaması

Coordinat Bornova'da 500 dairenin 250'ye yakınını kısa sürede satmayı başaran DRC Grup'ta, Kurucu Ortaklar Caner Tan ve Onur Durmuş'un yanı sıra; çalışanlar ve çözüm ortakları, düzenlenen kokteylde bu önemli başarıyı kutladı.

amimi bir ortamda geçen kokteylde projeye verdikleri destekten dolayı tüm paydaşlara teşekkür eden DRC Grup Ortakları'ndan Onur Durmuş, yatırımın doğru koordinatlarını vererek yola çıktıkları Coordinat Bornova projesinde çabalarının karşılığını almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Kısa bir zaman içinde projenin ruhsatını aldıklarını belirten Durmuş, aynı başarıyı satışta da yakaladıklarını kaydetti.

500 dairenin yarısını kısa zamanda sahipleriyle buluşturmanın çok büyük bir başarı olduğunun altını çizen Kurucu Ortak Caner Tan da, “Coordinat Bornova Projesi'nde sadece DRC Grup olarak bizim başarımız değil, tüm paydaşlarımızın büyük emeği var. Hepsine tekrar teşekkür ediyoruz. Emeklerini ve hayallerini Coordinat Bornova'ya katarak bize güç verdiler. Bu birlikteliğin önümüzdeki projelerde de sürmesi en büyük dileğimiz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.