Çöp konteynerinden insan kafatası çıktı

Çöp konteynerinden insan kafatası çıktı

Adana'da sokak hayvanlarına vermek için çöpten ekmek toplayan bir kişi, konteyner içerisinde kağıda sarılı poşette insan kafatası buldu. Durumun bildirilmesi üzerine polis ekipleri çalışma başlattı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Gürselpaşa Mahallesi Mavi Bulvarda meydana geldi. Sokak hayvanlarını beslemek için çöplerdeki ekmekleri toplayan site görevlisi İsa Kaplan, korkutucu bir durumla karşılaştı. Çöp konteynerinde içerisinde kağıda sarılı poşeti görüp alarak açan Kaplan, insan kafatasıyla karşılaştı. Başta tedirgin olan Kaplan, durumu polise bildirdi. Olay yeri ekiplerinin yaptığı ilk incelemede kafatasının bir çocuğa ait olabileceği değerlendirildi. Bölgedeki güvenlik kameralarını incelenirken, kafatası da Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

aw451353-01.jpg

Çevredeki bir sitede görevli olan Ramazan Zenginoğlu (58), “Kapıcı arkadaş çöpleri dökerken bekliyor. Köpeklere ekmek kırıntılarını vermek için alırken kafatası bulmuş. Beni çağırdı, bende yanına gittim. Baktım emin olamadım. Polisi aradık. Polisler geldi, o esnada kafatası olduğunu söylediler, bizde bu şekilde öğrendik”dedi. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

aw451353-03.jpg

aw451353-04.jpg

aw451353-02.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.