Cordelion MSM Hataylı şeflere kapılarını açacak

Cordelion MSM Hataylı şeflere kapılarını açacak

Karşıyaka Belediyesi Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi, 6 Şubat'ta meydana gelen depremde büyük hasar alan Hatay'ın yaralarını sarmak ve katkıda bulunmak amacıyla, UNESCO Hatay Gastronomi Evi’nden gelen konuk şefleri ağırlayacak.

MEDYA EGE - Karşıyaka Belediyesi’nin kente kazandırdığı Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi, alanında kapsamı ve teknolojisi itibariyle Türkiye’de bir yerel yönetim tarafından kurulan ilk ve tek tesis olma özelliğini taşıyor. Belediye iştiraki Kent A.Ş. bünyesindeki merkez; Ege’nin kadim mutfak kültürünün tanıtımına katkı sunmak ve sektöre nitelikli personel yetiştirmek amacıyla sürdürdüğü çalışmalarla yoğun ilgi ve talep görüyor.

f-nxdomwoaasjai.jpg

Kent ve mutfak kültürünün gelişimine, sağlıklı beslenmeye ve sosyal hayata katkı sunmak amacıyla gerçekleştirilen çeşitli organizasyonlara bünyesinde yer veren Cordelion MSM; sosyal sorumluluk bilinciyle düzenlenen etkinliklere de ev sahipliği yapıyor.

Bu kapsamda tesis, 'Asrın felaketi' olarak nitelendirilen depremde büyük hasar alan Hatay'ın yaralarını sarmak ve katkıda bulunmak amacıyla, UNESCO Hatay Gastronomi Evi’nden gelen konuk şefleri ağırlayacak. Cordelion MSM'nin şefleri ile konuk şefler, geleneksel tarif ve yöntemlerle hazırlanan Hatay’ın yöresel lezzetlerini, Denizkent Restoran’da misafirlere sunacak.

f-nxdrhxkaaipjc.jpg

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Lütfü Savaş’ın da katılımıyla düzenlenen yardım gecesinin geliri ise deprem bölgesinde devam eden ihtiyaçların karşılanması için bağışlanacak.

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulunan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, açıklamasında; "Depremde büyük hasar gören Hatay’ın yaralarını sarmak ve katkıda bulunmak için Karşıyaka'da bir araya geliyoruz!..

Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi'mizde şeflerimiz ile UNESCO Hatay Gastronomi Evi’nden gelen konuk şeflerin geleneksel tarif ve yöntemlerle hazırladığı; Hatay’ın yöresel lezzetlerini Denizkent Restoran’da konuklarımıza sunacağız. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Lütfü Savaş’ın katılımıyla düzenlenen yardım gecesinin gelirini, afetin üzerinden geçen zamana rağmen devam eden ihtiyaçların giderilmesi için bağışlayacağız" ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.