Cordelion MSM'den lezzet dolu atölyeler

Cordelion MSM'den lezzet dolu atölyeler

Karşıyaka Belediyesi iştiraki Kent A.Ş. bünyesindeki Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi, usta şefler eşliğindeki lezzet atölyeleri yoğun ilgi görüyor.

Geçtiğimiz yıl Kent. A.Ş. bünyesinde hizmete açılan ve Yaşar Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nün eğitim danışmanlığında faaliyetlerini sürdüren Karşıyaka Belediyesi Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi’nde (MSM) gerçekleştirilen atölyeler yoğun ilgi görüyor. Ekmekten çikolata yapımına kadar değişik alanlarda düzenlenen üç saatlik kısa atölyelerde, usta şefler tarafından uygulamalı eğitimler veriliyor. Kendi elleriyle hazırlayıp pişirdikleri yiyecekleri tatmanın keyfini yaşayan katılımcılar, yeteneklerini keşfetme ve geliştirme imkanına sahip oluyor.

image-6487327-6.jpg

"BİR YIL DOLU DOLU GEÇTİ"

Cordelion MSM’nin gastronomi alanında örnek bir merkez olduğunu vurgulayan Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Cordelion MSM, kapsamı ve teknolojisi itibarıyla alanında Türkiye’de bir yerel yönetim tarafından kurulan ilk ve tek tesistir. Bir yıl önce hizmete sunduğumuz merkezimizde bugüne kadar usta şeflerin eşliğinde onlarca atölye ve etkinlik gerçekleştirildi, sergiler açıldı. Kısa atölyelerin yanı sıra, 6 hafta süren profesyonel eğitimler düzenlendi. Hem kadim mutfak kültürümüzün gelişimine katkı sunmak hem de gastronomi alanında nitelikli personel yetiştirmek için çalışırken, mutfağa meraklı yurttaşlarımızı da merkezimizle buluşturmaya devam ediyoruz. Bu anlayışla düzenlediğimiz atölyelerimize, yeni beceriler edinmek ve yeteneklerini geliştirmek isteyen herkesi bekliyoruz” dedi.

image-6487327-9.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.