Coşkun Kalkanlı’dan Göztepe’ye pankartlı destek

Coşkun Kalkanlı’dan Göztepe’ye pankartlı destek

Kamu Emekçileri Cephesi Derneği eski Başkanı, Konak Hareketi Lideri Coşkun Kalkanlı, Süper Lig’de kötü günler geçirerek küme düşmesi kesinleşen Göztepe’ye Çaykur Rizespor maçında pankart hazırlatarak destek verdi.

Kamu Emekçileri Cephesi Derneği eski Başkanı, Konak Hareketi Lideri, Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Coşkun Kalkanlı Süper Lig’de kötü günler geçirerek küme düşmesi kesinleşen Göztepe’ye Çaykur Rizespor maçında pankart hazırlatarak destek verdi. Gürsel Aksel Stadyumu’nda gerçekleşen maçta Göztepe Üniforce taraftar grubu işbirliğiyle statta dev ‘Gözgöz çekeceğiz inatla kalsan da karanlıklarda’ pankartı açıldı.

7ffc5867-d755-4ca0-b540-5e7f6fc26133.jpg

“İZMİR’İN TAKIMLARINI DESTEKLEMEK ZORUNDAYIZ”

Düzenlediği sosyal yardımlarda da adından söz ettiren Coşkun Kalkanlı, İzmir’in yerel futbol takımlarına sahip çıkılması gerektiğini belirterek: “Göztepe’nin dün oynadığı maçta Ünifoce taraftar grubuna destek vererek dev bir pankart hazırlattık. Tarihi zaferlerle dolu olan Göztepe futbol takımımızın iyi gününde de kötü gününün de yanında olduğumuzu göstermek istedik. İzmir’in tanıtımı için futbol çok önemli. İzmir’in futbol takımlarının kuruluş öyküleri milli mücadele dönemimize kadar uzanıyor. Bu yüzden futbol takımlarımıza sahip çıkmak zorundayız. Her zaman ve her yerde onları desteklemek zorundayız” dedi.

coskun-kalkanli-chp-nin-kalesi-ozguveni-bizi-zayiflatiyor-h85068-c62ff.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.