Crytek İstanbul Ofisine Yeni Müdür Atandı

Crytek İstanbul Ofisine Yeni Müdür Atandı

Yaptığı bir çok oyunla dünya çapında kısa sürede büyük üne kavuşan Crytek, İstanbul'da bulunan Türkiye ofisine Haşim Akkaya'yı genel müdür olarak atadı.

3 Türk kardeş tarafından Almanya'da hayata geçirilen Crytek, yaptığı Crysis, Far Cry gibi oyunlarla kısa sürede dünya devleriyle yarışır konuma ulaşmış, dünya çapında konuşulan bir şirket haline gelmişti. 1999'da kurulan firma dünya çapında ününden bahsettirirken, geçtiğimiz hafta İstanbul ofisine yeni genel müdür atandı.

Kurtlar Vadisi diziyle büyük üne kavuşan Pana Holding'in içerisinde barınan şirketlerden bir çoğunun yöneticiliğini yapan, genç yaşına rağmen başarıya ulaşmış olan Haşim Akkaya geçtiğimiz ay itibariyle Crytek İstanbul Ofisi Genel Müdürü oldu. Yeni oyunlar çıkarnası takipçileri tarafından heyecanla beklenen firmanın Türkiye'de pazarın kaymağını almak için kolları sıyırarak, başarılı yöneticiyi şirket bünyesine kattı.

İlk işi  olarak tanıtım ve pazarın artması üzerine çalışacak

Firmanın İstanbul genel müdür olarak atanan Akkaya, Crytek'in yeni oyunlarının Türkiye'de tanıtılması ve oyun pazarının artması için hararetli şekilde çalışacaklarını belirtti.

Dünya çapında büyük bir üne kavuşmuş oyun yapımcısı şirket, önceden çıkardığı ve hala tutulan oyunlarına, yeni oyunlar eklemeye hazırlanıyor. Haşim Akkaya aynı zamanda Crytek'in çıkardığı yeni oyunların da Türkiye pazarında tutunmasını sağlamakla uğraşacak. Akkaya'nın genç yaşta bu üne kavuşmasının ardında; dağıtım, pazarlama ve yaratıcılık gibi konularda kendini kanıtlamış olması yatıyor. Aynı zamanda rekabet hukuku, fikri mülkiyet hukuku, şirketler hukuku ve daha bir çok alanda uzmanlaşmış bir avukat olan Akkaya, pazara iddialı girmek isteyen şirket için adeta biçilmiş kaftan bir yönetici olarak duruyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.