CS:GO'nun ücretsiz olmasından oyuncular memnun değil

CS:GO'nun ücretsiz olmasından oyuncular memnun değil

CS:GO'nun Steam sayfası, oyun ücretsiz hale geldiği andan itibaren 13 binden fazla olumsuz eleştiri aldı. Bunun nedeni ise hileciler için oyunun daha büyük fırsat haline gelmesi.

Valve tarafından geliştirilen FPS oyunu Counter Strike: Global Offensive (CS:GO) artık ücretsiz olarak oynanabiliyor. CS:GO, aldığı güncelleme ile resmen Battle Royale moduna kavuştu. CS:GO Danger Zone olarak adlandırılan Battle Royale modu, ücretsiz bir şekilde tüm Oyuncular tarafından oynanabiliyor. Bu mod 18 oyuncuyla başlıyor ve son hayatta kalan kişi kazanıyor. Harita üzerinde silah, eşya vb. şeyleri de toplayabiliyorsunuz.

Ancak CS:GO'nun Steam sayfası, oyun ücretsiz hale geldiği andan itibaren 13 binden fazla olumsuz eleştiri aldı. Bunun nedeni ise hileciler için oyunun daha büyük fırsat haline gelmesi.

CS:GO'da hile yapmak önemli bir sorun. Oyuncular, oyunun bedava olmasının ardından hile sayısının artmasından endişeleniyor. Halihazırda, bir oyuncu hile yaparken yakalandığında hesapları askıya alınabilir veya yasaklanabilir. Ancak ücretsiz modelde, hile yapanlar yeni bir hesap açıp tekrar hile yapmaya devam edebilir.

Asal statü elde etmek için, artık oyun için ödeme yapmanın yanı sıra bir telefon numarası sağlamanız gerekecek. Bu da hile yapanlar için birden fazla ana durum hesabı oluşturulmasını zorlaştırıyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.