Çukur ve Bülent Ersoy sosyal medyayı salladı!

Çukur ve Bülent Ersoy sosyal medyayı salladı!

Bülent Ersoy’un sahnesi, Çukur’un ilk bölümüne damgasını vururken, Ersoy’un fondip yaparak rakı içtiği sahnedeki kadehi mozaiklenmeden yayınlandı!

Uzun süredir merak edilen Çukur dizisi Show TV’de yayınlandı. Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Mustafa Üstündağ ve Rıza Kocaoğlu gibi ünlü isimlerin rol aldığı Çukur dizisi, Twitter’da en çok konuşulan konular arasına girerek Trend Topic oldu. Sosyal medyada Aras Bulut İynemli için “Çocuk içerden çıktı diye sevindik, şimdi de çukura düşmüş” gibi esprili yorumlar yapıldı.
BÜLENT ERSOY DAMGA VURDU!
Dizinin ilk bölümünde Bülent Ersoy ise konuk oyuncu olarak kendisini canlandırdı ve İdris Koçovalı’yı kırmayarak ona meyhanede özel şarkı söyledi. Bülent Ersoy’un sahnesi ilk bölüme damgasını vururken, rakı içtiği o sahne için mahkemelik olduğu meslektaşı Onur Akay’dan Twitter’da ilginç bir yorum geldi. Bülent Ersoy’un her bölümde olmasını isteyen Akay, “Bülent Ersoy: #Çukur'a düştüm, rakıyı fondip yaptım. İçkilerin mozaiklenmesi bana geçmez evladım! Keşke her bölümde Bülent Ersoy olsa...” notunu düştü.
Ersoy, Çukur için taktığı 8 trilyonluk broş, küpe ve yüzükten oluşan elmas takımıyla da göz kamaştırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.