'Çukur'da şok veda! Düğün günü öldürdü...

'Çukur'da şok veda! Düğün günü öldürdü...

Başrollerini Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz`in paylaştığı, Show TV`nin sevilen dizisi `Çukur` dün akşam ekrana gelen bölümü şoke eden bir vedaya sahne oldu.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği, Ay Yapım imzalı `Çukur’un sezon finaline yaklaşırken heyecan dorukta...

Çukur’un sezon finaline yaklaşırken, mahallede taş üstünde taş bırakmayan büyük mücadele devam ediyor. Saadet’in evlenmemesi için her şeyi yapan `Vartolu’nun hayati hatası, Saadet’i ondan daha da uzaklaştırdı. Koçovalılar’ı kaybetmek istemeyen Saadet, sessiz bir şekilde evleneceği anı bekledi.

Çukur’un dün akşam ekrana gelen bölümünde; Saadet ile evlenecek olan `Cemil’in, düğün günü `Ayşe’ye olan duygularını itiraf etmesi ve ona kaçma teklifinde bulunması tüm dengeleri alt üst etti. Ayşe`nin kocası Selim’in elleriyle son nefesini veren Cemil’in yere yığıldığı final sahnesi, izleyenleri ekran başına kilitledi. Çukur`un yeni bölümü, 14 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00’de Show TV’de yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.