Cult Arnavutköy'de eğlence izdihamı!

Cult Arnavutköy'de eğlence izdihamı!

İstanbul’un eğlence hayatına yepyeni bir soluk getiren CULT Arnavutköy’ün açılış sonrası ilk günü izdihama sahne oldu ve kalabalık sokaklara taştı.

Brezilyalı manken Debora Anselmo ve yakın arkadaşı Boşnak Duska Vjestica’nın yanı sıra, başarılı gazeteci ve köşe yazarı Onur Baştürk, Cult’ta eğlenen isimler arasındaydı. Nilay Dorsa, Eva Maya ve Seçkin Piriler mekanda birlikte eğlendiler. 
Manken ve sunucu Simge Tertemiz’in eğlenmek için geldiği mekandan tablo satın alarak çıkması, gecenin en ilginç olayı oldu. 
İsmi sır gibi saklanan bir ressamın, Cult Arnavutköy’ün 3. katında sergilenen bir tablosunu çok beğenen Simge Tertemiz, rakamı sır gibi saklanan tabloyu satın alarak arabasının bagajına koydu ve mekandan tek başına ayrıldı.
Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, oğlu Ali Sadi’yi uyutup gece gezmesine çıkan ve soluğu Cult Arnavutköy’de alan isimler arasındaydı.
    Soprano Asude Cemre İnci’nin açılış gününde sergilediği sahne performansı büyük ilgi görünce, açılış sonrasındaki gün de canlı performans sergileyen Asude Cemre İnci, yine dinleyenleri kendine hayran bıraktı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.