Cumhur İttifakı'ndan Garnizon Komutanlığı'na ziyaret!

Cumhur İttifakı'ndan Garnizon Komutanlığı'na ziyaret!

AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Ali Eşref Demir ve MHP Güzelbahçe ilçe Başkanı Kamil Cesur Güzelbahçe Garnizon Komutanlığını ziyaret etti.

Medya Ege- AK Parti Güzelbahçe  İlçe Başkanı Ali Eşref Demir ve MHP Güzelbahçe ilçe Başkanı Kamil Cesur, Güzelbahçe Garnizon Komutanı  ve Maltepe Yerleşke Komutanı Topçu Albay Ferudun İşler, Maltepe Yerleşkesi Öğretim Koordinatörü Yemini Erdem Gül ile Maltepe Yerleşkesi Öğrenci Grup Komutanı Hasan Koyuncu'yu ziyaret etti.

7b6d1fc1-0e62-484a-917b-009fc49d496f.jpg

Ziyarete dair açıklama yapan MHP'li Cesur , "Güzelbahçe AK Parti İlçe Başkanı Ali Eşref Demir ile birlikte ilçemizin Garnizon Komutanı olan Maltepe Yerleşke Komutanı Topçu Albay Ferudun İşler'i ve  Maltepe Yerleşkesi Öğretim Koordinatörü Yemini Erdem Gül ile Maltepe Yerleşkesi Öğrenci Grup Komutanı Hasan Koyuncu'yu ziyaret ederek şanlı ordumuza manevi desteğimizi ve Cumhur ittifakına destek veren halkımızın dua ve muhabbetlerini paylaştık.  Misafirperverliğinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz. #Cumhurittifakı milletaklı" ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.