Cumhurbaşkanı Erdoğan, '2023'te sandıkları patlatacağınıza inanıyorum'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, '2023'te sandıkları patlatacağınıza inanıyorum'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'de toplu açılış töreninde açıklamalar yaptı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Şimdiden gece gündüz demeden 2023'e hazırlanıp ben sandıkları patlatacağınıza inanıyorum. Bizde laf ola beri gele yok. Sözümüzü verdik mi verdik. Konutları sahiplerine teslim edeceğiz dedik mi dedik.

Şu anda Alsancak Mustafa Denizli Stadını stadını Altay ve Altınordu takımları birlikte kullanacaklar. Menemen'de sizlerle hem tamamlanan eserlerin açılışlarını yapacak hem de son gelişmeleri hasbihal edeceğiz. Ödemiş, Menderes, Torbalı, Ayrancı Gençlik Merkezlerimizi hizmete açıyoruz. Çeşitli kurumlarımıza ait hizmet binalarının resmi açılışlarını da burada gerçekleştiriyoruz. Çeşitli mahallelerimize yapılan yol ve kaldırım hizmetlerinin açılışlarını yapıyoruz.

Ben de sizlerle gurur duyuyorum. Kardeşlerim şu anda karşımdaki bu kitle bir karar veriyor. İzmir'in işgali ve kurtuluşu milli mücadelemizin başlangıcı ve bitişi olarak tanımlayabileceğimiz durumlardır. İzmir vatan topraklarına uzanan elleri kırma mücadelemizin sembolü olmuştur.

61a0e7f386b24723149c203c.jpg

"GEÇMİŞTE MİLLETİMİZ ÇOK ÇİLELER ÇEKTİ"

Bugünlerde CHP ekibi ülke yandı bitti diye ortalığı karıştırıyor. Halbuki onların dönemlerinde gecelik 7 bin 500'leri bulan faizleri gördü mü? Bunun altından kim kalkar ve hatırlayın bu ülke onların döneminde işsizliğin can yaktığı sıkıntılı günleri yaşadı mı? Tabi bunları 18 yaş altı grup bilmez. Bu ülke onların döneminde ellerindeki paraları tefecilerin yağmaladığı dönemlerdi. Bankaların hortumlandığı ihanetler gördü. Gençler biz onlardan böyle bir Türkiye devraldık. Milletimizin tüm kesimlerinin hak, özgürlük, yatırım taleplerini gerçekleştirerek ülkemizi büyüttük. Geçmişte yıllarca milletimiz çok ciddi çileler çekti.

Partimizi kapatmaya çalışmaktan, darbe girişimlerinden, ekonomik sabotajlara kadar ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Biz çalıştık, çabaladık ama bir şeyi aklımızdan hiç çıkarmadık.

TEZAHÜRATLARA YANIT

Ben de deliler gibi sizlere aşığım. Sizin aşkınızı boşa çıkarmayız. Bunun için meseleyi temelden aldık.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.