Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Az önce bir helikopterimiz düşürüldü"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Az önce bir helikopterimiz düşürüldü"

Erdoğan konuşmasında, 1141 teröristin öldürüldüğünü açıklarken bir helikopterimizin de düşürüldüğünü bildirdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul İl Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan konuşmasında, 1141 teröristin öldürüldüğünü açıklarken bir helikopterimizin de düşürüldüğünü bildirdi.

Erdoğan'ın konuşmalarından önemli satır başları;

Ülkemizde değişimin ve yenileşmenin öncülüğünü AK Parti olarak kimseye bırakmamakta kararlıyız. Başka partilerde bazıları sıkı sıkıya koltuklarına yapışabilirler ama AK Parti'de öyle olmadı, olmayacak. Çünkü bizim için siyaset ülkeye ve millete hizmet yolunda bayrak yarışıdır. Bu ekip çalışmasında günü geldiğinde her arkadaşımız bayrağı yeni bir kardeşimize devrederek kendisi farklı hizmet alanlarına yönelmekten asla imtina etmedi, etmeyecektir. Bu bir davadır, hizmet etmede alan çoktur. Bugün de İstanbul'da işte böyle bir bayrak değişimine şahit olduk.

SELİM TEMURCİ İLE FARKLI GÖREVLERDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı görevini Selim Temurci'den alan Bayram Şenocak kardeşimi tebrik ediyorum. Selim Temurci kardeşimle farklı görevlerde çalışmaya devam edeceğiz.Ülkemizde değişimin öncülüğünü kimseye bırakmamakta kararlıyız. Bizim için siyaset ülkeye ve millete hizmet yolunda bir bayrak yarışıdır..

Az önce bir helikopterimiz düşürüldü. Bedelini ağır ödeyecekler...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.