Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere seslendi

Ordu'da gerçekleşen AK Parti Gençlik Kolları Karadeniz Bölge Kampı’na telefon bağlantısı ile katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Partili gençlere seslendi.

İstişare ve değerlendirme toplantısının ilk gününe telefonla katılarak gençlere seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu toplantıyı Özellikle de Karadeniz’imizin, önemli noktasında bu önemli hareket merkezinde bu çalışmayı yapıyor olmanızdan duyduğum memnuniyeti de ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

1452379.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sevgili genç kardeşlerim, öncelikle böyle güzel bir kamptan telekonferans yoluyla da olsa sizlerle buluşmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Bu kampın çok verimli geçmesi Allahtan temenni ediyorum. Gerek ana kademe gerek kadın kolları gerekse de gençlik kollarımızın bu kamplarla sürekli olarak hafızaları diri tutması gerçekten de siyasi hareketimizin en önemli unsurudur. Bundan dolayı sizleri tebrik ediyor ve kutluyorum. Özellikle de Karadeniz’imizin, önemli noktasında bu önemli hareket merkezinde bu çalışmayı yapıyor olmanızdan duyduğum memnuniyeti de ifade etmek istiyorum. Yakın zaman da inşallah Trabzon, Giresun, Ordu ve Samsun illerini de ziyaret etmeyi planlıyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Siz gençlerimizi tebrik ediyor, gözlerinizden öpüyorum. Durmak yok yola devam.” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.