Cumhurbaşkanı Erdoğan için CHP Torbalı'dan suç duyurusu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan için CHP Torbalı'dan suç duyurusu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gezi Parkı eylemleri hakkında söylediği sözler için CHP Torbalı İlçe Örgütü suç duyurusunda bulundu.

Medya Ege- CHP Torbalı İlçe Örgütü Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki grup konuşmasında, Gezi parkı eylemlerine katılanlara ağır ifadeler kullanarak, hakarete varan eleştiriler yönelten AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında suç duyurusunda bulundu.

285183026-555257379527630-1734327858063655209-n.jpg

Söylenilen sözlere tepki gösteren CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, "Onlarca kadın ve erkek ile hep birlikte bu sinkaflı kelimeye karşı çıktık. Konunun hukuk içerisinde sonuna kadar takipçisi olacağız" açıklamasını yaptı.

torbalida-uc-yil-sonra-ayni-kriz-tartismali-isim-yine-gundemde-h271743-ed3f6.jpg
Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Övünç Demir, "Cumhurbaşkanı'nın Ak Parti TBMM Grup Toplantısı'nda kadınlarımıza söylediği sinkaflı kelimeyi kabul etmiyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü olarak, kadınların gür sesine ortak olmak için bugün Torbalı Adliyesi'nde suç duyurusunda bulunduk. Kadınlara hakaret edilmesine karşı 78 yaşındaki elinde bastonuyla Müşerref Teyzemiz de oradaydı 7 yaşındaki evladımız Elif de... Onlarca kadın ve erkek ile hep birlikte bu sinkaflı kelimeye karşı çıktık. Konunun hukuk içerisinde sonuna kadar takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.