Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın İzmir adayını açıklayacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın İzmir adayını açıklayacak!

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayını açıklayacak.

14 Ocak'ta yapılması planlanan ve şehit haberleri nedeniyle ertelenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı yarın saat 14'te Ankara ATO Kongre Salonu'nda gerçekleşecek.

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı öncesinde sosyal medya hesabından 'İzmir için AK Belediyecilik yükleniyor' notuyla bir video paylaştı.

sebnem-bursali-izmirin-kaybedecek-5-yili-daha-yok-1704035052-4576-001.webp

AK Partili Bursalı paylaşımına, "İzmirimizi Türkiye Yüzyılı’nın parlayan yıldızı yapmak için hazırız. İzmirimizi AK Belediyecilik ile tanıştırmaya kararlıyız. Değişimin, kurtuluşun ve kuruluşun şehri İzmir’den başlayacağına inanıyoruz. İzmir için İzmirli içi yerel yönetimde de durmadan yorulmadan çalışmaya başlıyoruz..." notunu düştü.

Öte yandan Bursalı, merakla beklenen AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacağını duyurarak, "İzmirimizi ve hemşehrilerimizi hak ettiği hizmetle buluşturacak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayımız Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Erdogan tarafından açıklanacak" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.