Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ek gösterge açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ek gösterge açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde katıldığı Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda 3600 ek gösterge konusuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı açıklamalarından satır başları şöyle:

"Küresel üretim ve tedarik kanallarında tıkanıklığın yaşandığı dönemde ülkemiz herhangi bir sıkıntı yaşamadı. Ciddi büyüme rakamları doğru istikamette gittiğimize işaret ediyor. Birileri hala felaket tellallığı yapıyor. Bizim hakikat denizinde boğmadığımız yalanların karşımıza çıkması kaçınılmazdır.

Dünkü grup toplantımızda yaptığımız konuşmadan Kılıçdaroğlu çok alınmış. Bir sağlık kuruluşundan rapor almam gerektiğini söylemiş. Bu zat önceki gün enerji fiyatlarını da diline dolamıştı. Dünyada enerji fiyatlarının 5 kat arttığı dönemde bizim kendi vatandaşımızı korumak için her türlü fedakarlığı yaptığımızı bilmiyor.

6146476086b24438ac53a9a5.jpg

Her şeyi geçtik kamyon şoförü bile bulamıyorlar. Enerji fiyatlarını etkileyecek kontratları en yüksek avantajla yapmak için yoğun bir gayret içerisindeyiz. Dünyada olanların farkındayız, adımlarımızı da ona göre atıyoruz. Memur ücretlerinde kendilerini de memnun eden artışlar yaptık. Belediyeleri hırsızlık, ahlaksızlık, taciz iddialarıyla çalkalanan bir partinin yaptıklarımızı takdir etmelerini beklemiyoruz.

Kılıçdaroğlu memurları tahrik etmek için diline 3600 ek gösterge meselesini tekrar edip duruyor. Bunu gündeme getiren biziz. Önümüzdeki yıla kadar bu meselenin çözüleceğini muhataplarımıza beyan eden biziz. Bu zat neyi konuşup duruyor.

Bu demek değildir ki ülkemizde hiçbir problem yok, her şey güllük gülistanlık. Ama bu sorunların nasıl çözüleceğini en iyi biz biliyoruz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.