Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış töreninde konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Geçtiğimiz 17 yılda Rize'de 18  katrilyon liralık yatırım gerçekleştirdik. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından Rize'ye şehir hastanesi yapacağız.

Türkiye Doğu Akdeniz'de hem kendi menfaatlerini hem de KKTC'li kardeşlerinin haklarını korumanın peşinde.

Terör örgütleriyle mücadeleden, Doğu Akdeniz'deki haklarımızın korunmasına kadar karşımızdakilerin yanında saf tutuyorlar. Araştırma ve sondaj gemilerimiz bölgede belirlediğimiz alanlarda çalışmalarını sürdürüyorlar.

Enerji demek güç demektir. Türkiye jeopolilitik askeri gücünün ekonomik gücüyle tahkim ettiğinde önümüzde kimse duramaz.

Doğu Akdeniz'de petrol veya doğal gaz bulduğumuzda, bugün ülkemize karşı ileri geri konuşanların hepsi kapımızda sıraya girecek.

Terör örgütlerinin temsilcileriyle düşüp kalkmaktan bunların gözleri de kör olmuş. Bay Kemal sana Türk bayrağını da öğreteceğiz.

Milletimiz bunların gerçek yüzünü gördükçe taşlar yerine oturmaya başlayacaktır. Şehir yönetmek ülke yönetmek başka işe benzemez. 17 yıllık iktidarmızın her anında yönetimde olan arkadaşlarımızı bu hassasiyetle seçtik. İstanbul'u sel bastı beyefendi tatilde, daha dün bir bugün iki. Ben başbakanlığımda da cumhurbaşkanlığımda da böyle tatil yapamadım.

Şayet milletinizle gönül bağınız yoksa yönetmeniz için size emanet edilen güç sizi zehirler. Şikayet zayıfların işidir, acizlerin işidir. Önemli olan mevcut şartlarda şehrinizi ne kadar ileri taşıyabildiğinizdir. Bunlar hiçbir zaman yapmak için gelmemiştir, hep yıkmanın peşinde koşmuştur.

KAYYUM ATANMASI

Teröre kim prim verirse karşısında bizi bulacaktır. Önümüzdeki dönemde aynı hassasiyetle takibimizi, gerektiğinde irademizi ortaya koymaya devam edeceğiz. Belediyeleri milletimize ve şehirlerimize hizmet dışında bir amaçla kullanan herkes, aynı akıbete uğramaya mahkumdur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.