Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İzmir teşkilatına övgü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İzmir teşkilatına övgü!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen AK Parti İzmir İl Danışma Kurulu hakkında övgü dolu sözler kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin haftalık olağan grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz hafta İzmir'e gerçekleştirdiği ziyaretler hakkında değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, İl Danışma Kurulu'nun kendilerine destek olduğunu belirtti. Erdoğan konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

erdogan-dan-izmir-teskilatina-ovgu-1106448.jpg

"İzmir'de yapılan EFES-2022'de Ege'deki gelişmelerle ilgili mesajımızı ilettik, İzmir teşkilatlarımızla bir araya geldik. Üzerimize salınan Yunanistan üzerinden ülkemize karşı oynanan oyunun farkındayız. Sorun Yunanistan'ın bunun farkında olmaması ya da gönüllü figüranlığı olmasıdır. Film çekimlerinde en çok yıpranan figüranlardır. Ancak sahnede onların ismi gözükmez. Yunanistan'ın başına gelen budur. yanlışta ısrar ederse başına gelecek olan da budur. Biz bölgemizde ve dünyada varlığımızı tahkim ederek hep sürdüreceğiz. Onlar bu kafayla figüranlıktan öteye gidemeyecektir. İzmir İl Danışma Kurulumuz'da coşku ile bizim açıklamalarımıza çok güzel destek oldu."

NEREDE OLDUĞU BELLİ DEĞİL!

Sel felaketleri ile ilgili CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanlarına eleştirilerde de bulunan Erdoğan, "Sel felaketlerinde İzmir'in, İstanbul'un halini gördük.... Herhangi bir altyapı çalışmaları var mı? Bakıyorsunuz biri (İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu) Bodrum'da seyahatte, diğeri (Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş) Eskişehir'de seyahatte, diğerinin (İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i kastederek) nerede olduğu belli değil. Bunların derdi hizmet değil. Bunların vatan için aşk için koşmaya dertleri yok" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.