Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İzmir Vekili İnan'a övgü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İzmir Vekili İnan'a övgü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, televizyonda çıktığı canlı yayında AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi sonrası ilk televizyon canlı yayınına çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, program sırasında AK Parti’nin gençlere verdiği önemi bahsederken, İzmir’de İl Gençlik Kolları Başkanlığı yapan ardından Gençlik Kolları Genel Başkanı olan ve Pazar günü yapılan seçimlerde Milletvekili olan Eyyüp Kadir İnan’dan övgü ile bahsetti.

whatsapp-image-2023-05-17-at-08-20-25.jpeg

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları dile getirdi; "Genç Kolları Genel Başkanımız İzmir’de ilk sırada aday gösterdik. İzmir 2. Bölge’de liste başı olan Eyyüp kardeşimiz 28 yaşında. İzmir’de liste başı yaptık. Gayreti var, koşturuyor. Ve bu nokta da emeği var. Karşılığını bulması, görmesi lazım. Listelerde yine aynı şekilde gençlerimiz var. Niye, biz gençlerimizin önünü açacağız ki parlamento dinamik bir parlamento olsun. Ve bunların birçoğunun da tahsil durumuna baktığımız zaman ortada bir başarı görüyoruz. Bunlarla berberde Türkiye’nin ufkunu inşallah bu yüzyılda çok farklı kılacağız. Tabi Kılıçdaroğlu böyle bir adım atmadı, atamadı. Onlar gençlere umutsuzluk vaat ediyor biz umut vaat ediyoruz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.