Erdoğan'ın açıklamaları sağlıkçıları sevindirdi!

Erdoğan'ın açıklamaları sağlıkçıları sevindirdi!

Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Ekrem Özdemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 14 Mart Tıp bayramı nedeniyle yapılan açıklamaları değerlendirdi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yapılan açıklamalar, sağlık camiasında sevinçle karşılandı. Sağlık-Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Ekrem Özdemir, yapılacak olan düzenlemelerle sağlık sektöründe yaşanan birçok sorunun çözüme kavuşacağını vurguladı.

a47a397b-2e1e-4873-8262-56ab41df481d.jpg

Özdemir açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Yapılacak olan düzenleme ile Tıbbi kusur nedeniyle oluşan tazminatları bakanlık ödeyecek. Sağlık çalışanlarına şiddet CMK kapsamına dahil edilip, şiddet uygulayana hapis cezaları verilecek. Sabit ek ödememiz genel bütçeye alınarak tek kalemden maaş verilecek. Performans sistemine iyileştirme yapılarak herkesin ek ödeme alması sağlanacak. 3600 ek gösterge tüm sağlık çalışanlarına verilecek. Hekimlerinde ek göstergeleri ve emekli maaşları artırılacak. Hekim ve sağlık çalışanlarının maaşları artırılacak. Aile hekimlerinin ve ASE'lerin maaşlarında düzenleme yapılacaktır. Hayırlı olmasını diliyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.