'Cumhurbaşkanımız Uygun Görürse Başbakan Binali Yıldırım Olsun'

'Cumhurbaşkanımız Uygun Görürse Başbakan Binali Yıldırım Olsun'

İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, bugün yaptığı yazılı bir açıklamayla Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleştirme Bakanı Binali Yıldırım'ın Başbakanlık adayı olması durumunu değerlendirdi.

İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, bugün yaptığı yazılı bir açıklamayla Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleştirme Bakanı Binali Yıldırım'ın Başbakan olması ihtimalini değerlendirdi.

Işınsu Kestelli'nin bugün yaptığı yazılı açıklama;

"Binali Yıldırım Ege’nin çok yakından tanıdığı, çok sevdiğimiz saygı duyduğumuz ve güvendiğimiz bir isim. Gerek İzmir milletvekilliği gerek İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı dolayısıyla kentimizin sorunlarını, ihtiyaçlarını, beklentilerini çok iyi bilen ve İzmir’e ciddi bir gelecek perspektifi ön gören uzman bir isim. Siyasette elbette çok değerli isimler var. Ama Binali Yıldırım’ı farklı kılan onun olağanüstü pragmatik bir icracı olması.

Binali Bey’in bakanlığı döneminde ülkemizin haberleşme ve ulaştırma alanlarında yaşadığı büyük dönüşüm herkesi takdirindedir. Bir değerlendirme yaparak siyasetin iç işine karışmayı arzu etmem ama eğer iktidar partisi ve Cumhurbaşkanımız uygun görürse Binali Yıldırım Türkiye için çok ideal bir Başbakan olacaktır.

Ülkemiz için hayırlısını diliyorum."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.