Cumhuriyet Bayramı Balçova'da kutlandı!

Cumhuriyet Bayramı Balçova'da kutlandı!

Balçova Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Kortejine katılan Balçovalılar, marşlar söyleyerek kilometrelerce yürüdü. Yürüyüşün ardından Sanatçı Ege’nin verdiği konserde, vatandaşlar Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşadı.

Balçova’da Ulusal Bayramların coşkuyla kutlanması geleneği Cumhuriyet'in 98. yıldönümünde de bozulmadı. Balçova Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Korteji’nde binlerce Balçovalı yer aldı.

balcova29ekim09.jpg

Ata ve Sakarya Caddeleri boyunca 190 metre uzunluktaki Türk Bayrağı ve Atatürk Posterini taşıyan vatandaşlar, bir yandan da marşlar söyledi. Korteji balkonlarından izleyenlerde Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya’nın öncülük ettiği korteji alkış ve çiçeklerle selamladı.

balcova29ekim10.jpg

İzmir Ekonomi Üniversitesi’ne kadar yürüyen vatandaşlar burada Sanatçı Ege’nin verdiği konser ile Cumhuriyet coşkusunu yaşadı.

balcova29ekim07.jpg

Konserin sonunda çocuklarla birlikte sahneye çıkarak Balçovalıların Bayramını kutlayan Başkan Çalkaya “Bugünü sadece kutlamakla kalmayacağız. Cumhuriyet’i yaşayacağız ve yaşatmaya devam edeceğiz. Bunu çocuklarımıza borçluyuz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.