Cüneyt Oğuz, "Memleket Partisi var"

Cüneyt Oğuz, "Memleket Partisi var"

Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Milletvekili listelerimizi diğer partilere açmaya hazırız” açıklamasına tepki göstererek, "Memleket Partisi var" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçadroğlu, dün akşam katıldığı bir canlı yayında "Oy oranı tartışmalı gözüken partilerin CHP ve İYİ Parti'den aday gösterilmesine karşı çıkar mısınız?" sorusuna " Adına Millet İttifakı dedik altında 6 parti var. Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’i getirmek istiyoruz. Bu tek başına Cumhurbaşkanı getiremeyeceğine göre parlamento çoğunluğu gerekiyor. Önemli olan hedefe ulaşmak. Biz hep beraber parlamento çoğunluğunu oluşturmamız lazım. Milletvekili listelerimizi diğer partilere açmaya hazırız" yanıtını vermişti. Kılıçdaroğlu’nun bu sözleri Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz’un eleştiri oklarının hedefi oldu.

memleket-partisi-egilim-yoklamasi-cuneyt-oguz-dan-uyelere-cagri-91.jpg
Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Oğuz, "Yıllar çabuk geçiyor, geçmişte yapılan hatalar unutulup aynı kişiler tarafından tekrarlanmaya devam ediliyor. Daha dün gibi "tıpış tıpış" gidip oy kullanmamız gerektiği telkininde bulunan ve o gün bizi bu yöne sürükleyen kişi, ülkenin bu hale gelmiş olmasından hiç sorumluluk duymamış olmalı ki şimdi de “milletvekili listelerimizi diğer partilere açmaya hazırız" demiş. Siyasetin bu kadar yozlaştırılmasının sonuçlarını zaten ülkemizde yaşamıyor muyuz? Atatürk’ün partisine, Atatürk düşmanı diğer partileri davet edip onları, Atatürkçülerin oylarıyla milletvekili seçtirme girişimi cumhuriyete son ihanetiniz olacaktır. Neyse ki gerçek Atatürkçü, cumhuriyetçi, laik ve demokrat seçmen için artık bir seçenek var; MEMLEKET PARTİSİ var" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.