DAF Trucks Türkiye’de İlk 3S Bayisini Açtı

DAF Trucks Türkiye’de İlk 3S Bayisini Açtı

DAF Trucks Türkiye'de ilk 3S şubesini açtı

Hollandalı otomobil ve ticari taşıt üreticisi kuruluşu olan DAF Trucks'ın, Türkiye'deki yeni şubesi İzmir Kemalpaşa’da açıldı. Türkiye’deki ilk 3S yetkili bayisi olma özelliğini taşıyan Meyeks Otomotiv’in açılış törenine, otomotiv sektörünün temsilcileri ve müşterilerin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. 


“Türkiye’deki ilk 3S yetkili bayisi" 
Bayinin açılışında konuşan Cömertler Otomotiv Genel Müdürü ve Meyeks Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Cömert, Meyeks Otomotiv olarak büyük bir gurur günü yaşadıklarını belirterek, “Avrupa'da son 9 yılda 6 kez en iyi filo aracı unvanı kazanan ve sürekli büyüyen pazar payıyla Avrupa'da açık ara pazar lideri olan DAF Trucks'ın, Türkiye’de ilk 3S yetkili bayisi olma özelliğini taşıyan Meyeks Otomotiv'in açılış törenindeyiz. Cömertler Otomotiv olarak sektördeki 30 yıldır süren başarı dolu yolculuğumuz yeni bir boyut kazandı. Yine sektörde 1984'ten bu yana faaliyet gösteren Meyeks markasını da bünyemize katarak bu sektörün geleceğine olan inancımızı ortaya koyduk. Meyeks Otomotiv olarak DAF 3S Ege Bölge Bayiliği ile öncelikli olarak İzmir, Manisa, Aydın, Denizli, Muğla, Uşak illerinde DAF'ın Türkiye pazarına sunduğu Euro 6 versiyonlu tüm araçların satış ve satış sonrası hizmetlerini sürekli yükselen bir kalite anlayışıyla gerçekleştireceğiz” dedi. 
Dünya devi DAF'ın kalitesi ve kullananlarına verdiği güvenle birlikte DAF Trucks'ın ilk 3S bayisi unvanını kazanan Meyeks Otomotiv’in, Türkiye ve pazardaki ağırlığını her geçen gün artıracağını dile getiren Cömert, “Meyeks Otomotiv olarak kendi bölgemizde kısa süre içinde DAF'ın Türkiye'deki en iyi hizmet üreten bayisi olmayı hedefliyoruz. Bayiliği aldığımız 4 ay içinde oluşan ilgi de bize bu alanda doğru yolda  olduğumuzu gösterdi. Bu gelişmeler ışığında 2. yarıyılda satış hedefimizi de 120'ye çıkardık. Kaldı ki yine bu manâda ilk araç satış ve teslimatımızı gerçekleştirmiş durumdayız. Sektördeki en köklü markalar arasında yer alan DAF, 3'üncü nesil Euro 6 motorlarıyla çok daha gelişmiş ve yüksek performansıyla, maksimum taşıma verimliliği sağlıyor. Avrupa'da 4 yıldır Amerika'da ise 10 yıldır Euro 6 motorları kullanılıyor. DAF kullandığı 3'üncü nesil euro 6 motorlarla rakiplerine bu konuda büyük bir üstünlük sağladı” diye konuştu.
 
“Yatırımlar devam edecek”
 
DAF'ın Amerika'da ürettiği Euro 6 motorların, 10 yıldır Amerika'da sorunsuz olarak kullanılarak kendini kanıtladığını belirten Cömert, “DAF sağlamlık, güvenirlik, ekonomik yapısı ve dayanıklılık özellikleriyle dahil olduğu filonun imajını yükselten bir marka olma özelliği taşıyor. Özverili 65 çalışanımız ve iş ortaklarımız ile sektöre olan inancımız bugün eskisinden de güçlü. Bu noktada büyük bir teşekkürü, bize yıllardır güvenen müşterilerimiz hak ediyor. Yıllardır bizim yanımızdaydılar ve her zaman da yanımızda olmaya devam ettiler. Artan sorumluluğumuzun bilincinde olarak, yeni yatırımlara devam etme kararlılığındayız” ifadelerini kullandı.

Mehmet Özdoğru

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.