Daha çok yardım için güçbirliği yaptılar

Daha çok yardım için güçbirliği yaptılar

Karşıyaka Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği ve Karşıyaka Müteahhit ve İş Adamları Derneği güçbirliği yaparak Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahiplerine erzak kolileri, ayakkabı ve market alış veriş kartı yardımı yaptı.

Karşıyaka Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği ve KAMİAD (Karşıyaka Müteahhit ve İş Adamları Derneği) tarafından oluşturulan yardım organizasyonunda ilk etapta 650 koli erzak kolisi, 200 çift ayakkabı ve 375 adet market alışveriş kartı ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Karşıyaka Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yaşar Canferoğlu, her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye çalıştıklarını belirterek şunları söyledi. “Her yıl olduğu gibi bu yılda zaman zaman ihtiyaç sahiplerine yardım etmek için organizasyonlar yapıyoruz. Hayırseverlerimiz sayesinde ihtiyaç sahiplerine ulaşıyoruz. Bu mübarek Ramazan ayında yiyeceklerden oluşan erzak kolileri ile bayram için ayakkabıları ihtiyaç sahiplerine dağıttık. İlk etapta 650 koli erzak kolisi, 200 çift ayakkabı ve 375 adet market alışveriş kartı ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Bu yardımlarımız inşallah devam edecek.”

2-750.jpg

KAMİAD (Karşıyaka Müteahhit ve İş Adamları Derneği) Başkanı Ahmet Akyüz, paylaşmanın büyük sevap ve bir mutluluk olduğunu belirterek şunları söyledi. “Karşıyaka Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yardım çalışmalarına daha geniş kitlelere ulaşmak için bizde katıldık. Bundan sonra daha çok insanı sevindirmek istiyoruz. Bu yardımlar sadece başlangıçtır. Katkıda bulunan hayırseverlerimizden Allah razı olsun.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.