DAHA DA GÜÇLENDİK!

DAHA DA GÜÇLENDİK!

Arif Çayan yazdı...

Gazetecilik yapmanın bir bedeli vardır.


Gazeteciliği doğru yapmanın da bir bedeli vardır.


Kimsenin yanlışını görmemezlikten gelmezseniz, birilerinin kurduğu düzeni bozacak yazılara yer verirseniz, arada bir de ‘beni de şöyle yazar mısın?’ diyenin ricasının özgürlüğüne baskı olarak görüp, görmemezlikten gelirseniz, bunun bedeli ‘Basına saldırı’ olarak ortaya çıkar.


Medyaege.com’un twitter hesaplarına saldırıda bulunan, onlar üzerinden vatandaşın bilgi edinme hakkını engellemeye çalışanlar oldu.


Siber saldırıya uğradık.


Daha önce de uğramıştık.


Yine uğradık.


Kim tarafından, neden yapıldığını bilme olasılığımız doğal olarak yok.


Ama bu saldırıdan çıkacak tek sonuç var, biz doğru habercilik, doğru gazetecilik ve doğru medyacılık yolundayız.
O saldırıları yapanlar sanıyorlar ki, özgür basını susturacabilecekler.


Bizi haber yapmaktan, halkı bilgilendirmekten, birilerinin yetimin-öksüzün hakkının yemesinin önüne geçmemizi engelleyemeyecekler.


Aksine,


Her saldırı bizi daha da güçlendiriyor.

 

***************

Yine saldırıya uğradık! Medya Ege Twitter hesaplarına siber saldırı!


 Çünkü hala doğru yoldayız, doğru işi yapıyoruz ve yanlış insanların çıkarlarına dokunuyoruz!

 Daha önce haber portalımızın paneline, servis sağlayıcılarına giriş yapabilmek için uğraşan ancak başarılı olamayan siber saldırganlar bu sefer de sosyal medya adreslerimizi ele geçirmeye çalıştı. Dün gece saatlerinden itibaren değişik şifreler girilme suretiyle ele geçirilmek istenen hesaplarımız yüzlerce kez saldırıya uğradı.

 

Siber soytarılar bu kez de başarılı olamadı.Bu olayın ardından da yine hukuki sürecin başlatılacağına dair açıklamada bulunan Medya Ege İmtiyaz Sahibi Arif Çayan, "Bu siber saldırı da yine öncekiler gibi özgür basın olarak işimizi doğru, dürüst ve ilkeli yapmamıza bağlıydı. Doğru yolda olduğumuz, işimizi doğru yaptığımız ve yanlış insanların çıkarlarını baltaladığımız için bu tarz çirkinliklere maruz kalıyoruz. Yineliyorum; 'Siberleriyle değil, balyozlarıyla medya binamızın kapılarımıza dayansalarda, doğru haberi vermekten kişileri, kurumları veya olayların sonuçlarını düşünmeden vereceğiz' ifadelerine yer verdi.Kaynak: Yine saldırıya uğradık! Medya Ege Twitter hesaplarına siber saldırı!  

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.