Daha hızlı dijital dönüşüm

Daha hızlı dijital dönüşüm

Lenovo ve VMware iş birliği kapsamını genişleterek her işletmeye NVIDIA Destekli üstün yapay zekâ ve çoklu bulut çözümleri getiriyor

Teknoloji devi Lenovo VMware Cloud ile yeni Lenovo ThinkSystem üretken yapay zekâ çözümü sunuyor. İş birliği doğrultusunda NVIDIA hızlandırmalı bilişim ve yazılım özellikleriyle yeni nesil yapay zekâ iş yükleri için gereken GPU yoğunluklu bir platform sağlanıyor. Ortak inovasyon laboratuvarları, ticari orta ölçekli uygulamalar ve işletmeler için kullanıma hazır, hibrit çoklu bulut çözümleri her işletme için anahtar teslim olacak.

aaaaaa.jpgLenovo ve VMware, VMware Explore 2023 etkinliğinde, orta büyüklükteki şirketlere modern hibrit çoklu bulut olanakları sunacak çözümleri duyurdu. Lenovo ve VMware, müşterilerin akıllı dönüşümlerini güçlendirmek için verilerden daha kolay faydalanmasına yardımcı olacak ortak “Uç Nokta” ve “Bulut İnovasyon” laboratuvarlarının anahtar teslim çözümlerini sunuyor.

DAHA HIZLI DİJİTAL DÖNÜŞÜM

Lenovo ayrıca, VMware ile iş birliği içinde, işletmelerin yapay zekâ uygulamasına yardımcı olmak için özel olarak geliştirilen ve piyasadaki en çok yönlü ve hızlandırmalı bilişim platformlarından birini sunan NVIDIA hızlandırmalı bilişim ve yazılımlarına sahip, tamamen bütünleşmiş bir Lenovo ThinkSystem çözümü olan en yeni “Üretken Yapay Zekâ Referans Tasarımını” görücüye çıkardı. Bu çözümler, yeni nesil yapay zekâ ve veri toplama olanaklarının kullanımını basitleştiren yeni ve bütünleşmiş uç noktadan buluta çözümler yoluyla her büyüklükteki işletme için dijital dönüşümün daha hızlı bir yolunu sunmaya odaklanan VMware ile yapılan daha geniş kapsamlı yeni bir ortaklığın parçası olarak karşımıza çıkıyor. Lenovo ayrıca, VMware ve NVIDIA ile iş birliğiyle bugün VMware Explore etkinliğinde duyurulan NVIDIA üretken yapay zekâ çözümüne sahip yeni “VMware Özel Yapay Zekâ Temel Platformu” çözümüne destek sunuyor. Verilerin yaygınlaşması, her yerde bilişime olan talebi artırıyor. Üretim ve perakende dahil olmak üzere tüm sektörlerdeki işletmeler, veri merkezinden uç noktaya ve buluta kadar her yerden yapay zekâ ve gerçek zamanlı bilgiler sağlamaya yardımcı olan BT çözümlerine ihtiyaç duyuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.