“Daha Temiz Bayraklı” için çalışmalar sürüyor

“Daha Temiz Bayraklı” için çalışmalar sürüyor

Bayraklı’nın cadde ve sokaklarında sürdürdüğü temizlik çalışmalarıyla fark yaratan Bayraklı Belediyesi, son bir yılda 130 bin ton evsel atık topladı. Aralıksız devam eden temizlik ve dezenfektasyon işlemleri vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı

Bayraklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yeni yıl ile birlikte, ilçe genelinde devam eden temizlik çalışmalarına hız kazandırdı. Tüm cadde ve sokaklarda aralıksız devam eden çalışmalar kapsamında son bir yılda 130 bin ton evsel atık toplandı.

hedef-daha-temiz-bayrakli-1.jpg

İlçe genelinde deforme olan, formunu yitiren konteynerlerin bakım ve onarımları da belediye ekiplerince yapıldı, kullanılamayacak durumda olanlar ise yenileriyle değiştirildi. Tüm çöp konteynerleri düzenli olarak yıkanırken; dezenfektasyon ve tıkalı kanalların açılması işlemleri de vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

hedef-daha-temiz-bayrakli-4.jpg

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Yaptığımız temizlik çalışmalarıyla Bayraklımızı, İzmir’in en temiz ilçesi haline getirdik. Kentin her noktasında hijyeni ve temizliği sağlamak için mücadele ediyoruz. Belediye ve vatandaşlar olarak el ele vereceğiz ve daha temiz bir Bayraklı’yı birlikte yaratacağız. Ekiplerimiz 24 mahallemizin her sokağında ve caddesinde daha yaşanabilir, modern ve temiz bir Bayraklı için çalışmaya devam ediyor” dedi.

hedef-daha-temiz-bayrakli-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.