Damat adayına büyük şok! Sokak ortasında öldürüldü

Damat adayına büyük şok! Sokak ortasında öldürüldü

Zuhal Topal'ın sunuculuğunu üstlendiği evlendirme programında damat adayı olarak tanınan ve daha sonra fuhuştan gözaltına alınan Birkan Key'in ablası Kader Key, İstanbul'da silahlı saldırıya uğrayarak, cinayete kurban gitti.

Evlendirme programlarının ünlü damat adayı olarak bilinen Birkan Key’in ablası 38 yaşındaki  Kader Key  Bahçelievler’de silahlı saldırıya uğrayarak, hayatını kaybetti. Ablasının acısıyla isyan eden Birkan Key, “Artık bu kadın cinayetleri dursun. Başka kimse anasını bacısını kaybetmesin. Biz nasıl bir ülke olduk?” dedi.

GÖZALTINA ALINDI

Yaşanan talihsiz olay, 21 Temmuz akşamı saat 20.00 sıralarında Bahçelievler’de gerçekleşti. İddiaya göre, evlendirme programlarının ünlü damat adaylarından biri olan Birkan Key’in ablası Kader Key, sokakta yürüdüğü sırada Uğur G. isimli bir erkeğin silahlı saldırısına uğradı. 6 el ateş ederek Kader Key’i ağır yaralayan Uğur G., olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen Kader Key, olay yerinde hayata gözlerini yumdu. Polis ekiplerinin başlattığı çalışma sonucu olaydan birkaç saat sonra Uğur G. yakalanarak, gözaltına alındı.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.