DAMIZLIK BİRLİĞİ GENEL KURULA GİDİYOR

DAMIZLIK BİRLİĞİ GENEL KURULA GİDİYOR

İzmir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Olağan Genel Kurulu 25 Mayıs’ta gerçekleştirilecek.

Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Olağan Genel Kurulu 25 Mayıs’ta İzmir’in Ödemiş ilçesinde birlik üye ve yetiştiricilerin katılımı ile gerçekleştirilecek. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Kocaağa, üreticiler ve üreticilerin en kıymetli varlıkları olan hayvanları korumak, güçlendirmek ve üreticilerin kazanç elde etmelerini sağlamak amacıyla yeniden birlik başkanlığına aday olduğunu açıkladı. 

Başkan Kocaağa, “Var olmamızdaki temel kişiler olan üreticilerimiz ve üreticilerimizin en kıymetli varlıkları, önce hayvanları ve daha sonra da bu hayvanlardan elde ettiği süttür. Bunun devamlılığını sağlamak, üreticilerimizin kalkınmasına katkıda bulunmak ve hayvansal ürünlerden daha fazla kar elde etmek için birlik olarak bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmaları bundan sonra da arttırarak yapmaya devam edeceğiz” dedi.

0-690.jpg

Açıklamasında üyelere ve yetiştiricilere çağrıda bulunan Başkan Kocaağa, “birlik olarak üyelerimizin ve yetiştiricilerimizin her türlü sorun ve sıkıntılarıyla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yakından ilgilenip, birliğimizin aslı görevi olan üreticilerimizin derdine derman olmayı sürdüreceğiz. Bu acıdan bizim için çok önemli olan ilçelerimizden biri Kemalpaşa ilçemizde de yetiştiricilerimizin desteklerini bekliyoruz. Bir bütün olarak ele aldığımız İzmir’imizde Ödemiş, Bayındır, Tire, Kiraz, Beydağ ve Kemalpaşa ilçelerimiz başta olmak üzere bütün yetiştiricilerimizin kalkınmasını, hayvansal üretimden daha fazla gelir elde etmelerini ve tarımsal desteklerden maksimum düzeyde faydalanmalarını sağlamak için birlik olarak çalışmalarımızı sürdürüyor, sürdürmek içinde tekrar güven tazelemek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.