DANSÖR ALEX VE SANATÇI NİLAY DORSA'DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ

DANSÖR ALEX VE SANATÇI NİLAY DORSA'DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ

Gün geçtikçe büyüyen kozmetik sektörü alanında önemli yatırımlar yapan İKON Kozmetik grubu 10.Şubesi’ni İstanbul Kartal’da açtı. 90’lı Yılların zennesi olarak bilinen dansör Alex, sanatçı Nilay Dorsa ve İkon Kozmetik Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Ömer

Açılışta basın mensuplarına açıklama yapan İKON Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Helvacı: “Hedefimiz Yıl Sonu 50 Kozmetik ve Güzellik Ürünleri Mağazası” diyerek gün geçtikçe güzellik ve kozmetik ürünleri alanındaki boşluğu doldurmak için imkânlar dâhilinde sene boyunca İstanbul başta olmak üzere birçok ilde yatırımlarını arttıracaklarını söyledi.  Müşteriler için memnuniyetin, samimiyetin ve dürüstlüğün her zaman önemli olduğunu söyleyen Helvacı’nın markamızın bugün ki noktaya gelmesinde müşterilerimizin bizi tercih etmeleri hizmet kalitemizi arttırmamıza ve dünden bugüne en iyisini yapmamız için en büyük teşvik diyerek misafirperverliği ile takdirleri topladı.

Açılış kurdelesini kesen sanat dünyasının sevilen simalarından sanatçı Nilay Dorsa ve dansör Alex’a gelen konukların ilgisi ise oldukça yoğun olduğu gözlemlendi. Açılışa seçkin davetlilerin katıldığı programda Kartallı vatandaşların ise açılış dolayısıyla mağazaya ilgisi oldukça yoğundu. Açılış çeşitli etkinliklerle gün boyu sürdü.

e0312280-0598-4cfa-99b5-899dfe4e3113

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.