Daredevil'den üzücü haber geldi!

Daredevil'den üzücü haber geldi!

Netflix ve Marvel ortak yapımı olan, büyük bir hayran kitlesine sahip Daredevil için korkulan oldu ve üzücü açıklama geldi. Netflix Daredevil 4. sezon için aldığı kararı duyurdu.

Netflix her geçen gün popülerliğini arttırırken özellikle ülkemizde çektiği dizilerle de şu sıralar adından sıkça bahsettiriyor. Ancak bu defa pek olumlu bir haberle gündemimize gelmedi.

Marvel dizilerini teker teker iptal eden Netflix, bu defa ise Daredevil için üzücü haberi verdi. Netflix’in sevilen serileri arasında yer alan Daredevil, 3. sezonunun ardından yeni bölümleriyle Netflix üzerinde yer almayacak.

Oldukça başarılı bir sezonu geride bırakan dizi için Netflix: “”Marvel’s Daredevil 4. sezonuyla Netflix’e geri dönmeyecek. Dizinin son ve final sezonunun başarısından ve kalitesinden çok memnunuz. Hayranları için acı verici olsa da bu kadar çok yüksek puan alan bir bölümle veda etmenin en iyisi olduğuna karar verdik. Yapım ekibine ve yıllardır diziyi destekleyen hayranlara teşekkür ederiz.” açıklamasını yaptı.

İlk üç sezonun platformda yer almaya devam edeceği belirtilirken Daredevil 4. sezon içinse, Disney+ üzerinde yayınlanacağı söylentileri dolaşıyor. Netflix’in 2019 yılında yayınlaması beklenen yapımları Jessica Jones ve Punisher içinse henüz bir açıklama yapılmadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.