“DATÇA ALTIN BADEM ÖDÜLLERİ”NDE OYLAMALAR BAŞLADI

“DATÇA ALTIN BADEM ÖDÜLLERİ”NDE OYLAMALAR BAŞLADI

Saygın Medya (Saygın KURT) tarafından bu yıl ikincisi 6 Eylül Perşembe akşamı Datça Amfi Tiyatro’da gerçekleşecek olan “Datça Altın Badem Ödülleri” için oylamalar başladı.

İş, sanat, spor, müzik ve magazin dünyasının birbirinden önemli isimlerinin yarıştığı oylamaların nefes kesmesi bekleniyor.


Datça Altın Badem Ödülleri için oluşturulan komite, toplantısını Lütfü Sapmaz’ın ev sahipliğinde Baltalimanı Portaxe’te gerçekleştirmişti.


Başta komite başkanı Saygın Kurt olmak üzere, Aşkım Kapışmak, Saba Tümer, Seçkin Piriler, Şebnem Scheafer, Vahe Kılıçarslan, yazar Murat Tavlı, iş adamı Lütfü Sapmaz, gazeteci Oktay İnci, oyuncu Özlem Aydın ve yazar Kahraman Tazeoğlu’dan oluşan komite, kılı kırk yaran bir titizlikle çalışmış ve adayları belirlemişti.


Ağustos’un ilk haftasına kadar sürecek oylamalar sonrası kazanan isimler Datça’da misafir edilecek ve 6 Eylül Perşembe akşamı, Datça Amfi Tiyatro’da gerçekleşecek ödül töreninde, ödüllerini birbirinden önemli isimlerin elinden alacak.


Datça’nın tanıtımına büyük katkı sağlayan Altın Badem Ödüllerinin önümüzdeki yıllarda uluslararası düzeyde gerçekleştirileceği ve dünyaca ünlü isimlerin Datça’da ağırlanacağı, gelen bilgiler arasında. Bu yıl, onur ödülleri dağıtılırken duygu yüklü anların yaşanacağı konusuna, özellikle dikkat çekiliyor. Ayrıca balı, bademi ve balığıyla ünlü Datça’da, festival havasında geçen Altın Badem Ödül Töreni için tüm Datça esnafının şimdiden seferber olduğu ve 6 Eylül tarihini adeta iple çektiği, Datça’dan gelen bilgiler arasında. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.