Davetiye Baskılarınızı Hazırlarken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Davetiye Baskılarınızı Hazırlarken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Davetiyeler kültürümüzün bir parçası olmakla birlikte dünyanın birçok yerinde etkinliklerden haberdar etmek ve ilgili kişilerin bu etkinliklerde yer almasının dilendiğini bildirmenin en etkili yollarından birisidir.

Günümüz teknolojisinde, telefon ile ya da internet ile kişilerin davet edilmesi mümkün olsa da basılı bir davetiyeyle kişileri etkinliğinize çağırmak onları daha özel hissettirecektir. Bu yazıda da sizler için davetiye türleri, davetiye tasarımı, davetiye fiyatları ve davetiye baskı için çalışabileceğiniz firma önerisiyle sizlere bu konuda fikir kaynağı olacağız.

Davetiye Türleri Nelerdir?

Davetiye türleri birçok etkinliğe göre sınıflandırılabilir ancak ülkemizde sıklıkla kullanılan etkinlikler göz önüne alındığında aşağıda yer alan davetiye türlerini sıralayabiliriz:

  • Düğün Davetiyeleri
  • Nikah Davetiyeleri
  • Nişan Davetiyeleri
  • Söz Davetiyeleri
  • Organizasyon Davetiyeleri (konser sergi vb.)
  • Kurumsal Organizasyon Davetleri (konferans şirket etkinlikleri vb.)

Yukarıda yer alan davetiye çeşitleri genel çerçevede birçok etkinliği kapsamaktadır. Ancak kişisel etkinlikler de göz önüne alındığında davetiye türlerinin sayısı daha da artacaktır.

basliksiz-1-091.jpg

Davetiye Tasarımı Nasıl Olmalıdır?

Davetiye tasarımı yapılırken dikkat edilmesi gereken ilk nokta davetiyenin nasıl bir etkinlik için tasarlandığıdır. Düğün, nikah gibi etkinlikler için daha süslü tasarımlar tercih edilebilirken kurumsal organizasyonlar için daha sade tasarımlar tercih edilebilir. Böylece özel günlere ait etkinliklerde görselliğe odaklanılırken diğer etkinlik türlerinde ise içeriğe odaklanılabilir. Bu noktada elbette tasarımın derinliği, etkinliği planlayan kişilerin insiyatifine kalmıştır. Bu aşamalardan sonra da davetiye baskı işlemleri için uygun bir firma ile görüşülebilir.

Davetiye Fiyatları Ne Kadardır?

Davetiye fiyatları davetiyenin kağıt çeşidi, kaplanması, grafik tasarımının planlanması ve uygulanması gibi aşamalardaki fiyatların toplamına denk gelecektir. Bu noktada kişiler bütçelerine göre seçeneklerini belirleyebilir ve bu doğrultuda online platformlardan dahi davetiyelerini edinebilir.

Davetiye Baskı İçin Çalışabileceğiniz Firma Önerisi

Davetiye baskı çalışmaları için sektörde birçok firma yer almaktadır. Bu noktada sizlere davetiyeleriniz için önereceğimiz firma Basyolla.com platformudur. Bu platform ile birbirinden farklı seçimler yapabilir tasarımlarınız yükleyerek ilgili davetiyelerinizin siparişlerini oluşturararak elektroInk teknolojisi kullanilan davetiye baskılarınızı hızlıca alabilirsiniz.

Davetiye çeşitlerini incelemek ve siparişinizi vermek için sizler de https://www.basyolla.com/davetiye adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.