DAVULLU ZURNALI 94.YILDÖNÜMÜ 

DAVULLU ZURNALI 94.YILDÖNÜMÜ 

Göztepe Spor Klubü 94. kuruluş yıldönümünü taraftarlarıyla beraber bugün muhteşem bir törenle kutladı.

Selcan ÖZTÜRK- Spor Toto Süper lig’de İzmir’i tek temsil eden takım Göztepe,kuruluşunun 94. Yıl dönümünde,kuruluş yılından dolayı saat 19.25’te başlayan Güzelyalı Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda büyük bir coşkuyla on binlerce taraftarıyla kutlamalar başladı.

 Şarkılar ve dans eşliğinde sahil boyunca süren kutlamalarda taraftar davul ve zurna eşliğinde eğlenceye başladı.Her yıl geneliğini bozmayan Göztepeliler saatler 22.00’ı gösterdiğinde meşale şovlarını yaparak sahili sarı-kırmızı renklerle aydınlatarak adeta şovlarını yaptı.Güzelyalı sahilinde takımına gönül vermiş tüm taraftarın katılımıyla,lazer gösterileri ve özel DJ performanslarıyla tüm coşkusuyla bir karnaval tadında gece boyunca devam etti.

 

KÖPRÜDE SIKI DENETİM!

Göztepe’nin ve Güzelyalı sahilinin simgelerinden olan Şehit Kerem Oğuz Erbay Köprüsü’ne kutlamalardan dolayı yaşanan fazla yoğunlukta herhangi bir olaya karşı önlem amaçlı bariyerlerle girişleri tutuldu ve belli bir süreden sonra köprüden geçiş yasaklandı. Göztepe’nin 94. Yılı kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerden dolayı saat 20.00 ile 24.00 arasında Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Göztepe girişi-Depo Durağı güzergahı çift taraflı olarak trafiğe kapatıldı. Aynı saatler arasında Üçkuyalar-Halkapınar Tramvayı da hizmet vermedi. Trafik Mithatpaşa Caddesi'ne yönlendirildi.Trafik yoğunluğunu kutlamalardan önce başladı ve ekstra devriye araçlarıyla düzen sağlandı. 

arif-cayan-(1)-001.jpgarif-cayan-(3).jpg

Medyaege- Arif Çayan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.