Dedikoduları Bitirdiler

Dedikoduları Bitirdiler

Beyaz Saray'a yerleşmeyeceği söylenen Melania Trump, eşiyle seyahate çıktı

Amerikan medyasında Beyaz Saray'a yerleşmeyeceği yönünde haberlere konu olan Melania Trump, Florida seyahatinde Başkan Trump'a eşlik ederek dedikoduları bitirdi.

ABD'nin yeni First Lady'si Melania Trump, Başkan'la birlikte ilk seyahatine çıktı. Yemin töreninden bu yana programlarda yer almayan First Lady, Florida seyahatinde Başkan Trump'a eşlik etti.
 
UÇAKTAN EŞİNE SARILARAK İNDİ
 
Giydiği kırmızı elbiseyi kırmızı ayakkabılar ve çanta ile tamamlayan Melania Trump, West Palm Beach Uluslararası Havalimanı'nda Air Force One uçağından eşine sarılarak indi.
 
DEDİKODULARI BİTİREN KARE
 
Dün Amerikan medyasında sürpriz bir iddia ortaya atılmıştı. Melania Trump'a yakın isimlere dayandırılan habere göre; First Lady Beyaz Saray'a yerleşmeyecekti. Ancak ikili, Florida seyahatlerinde samimi görüntüler sergileyerek dedikodulara bitirdi.
 
MAVİ KIYAFETİ YEMİN TÖRENİNE DAMGA VURMUŞTU
 
Slovenya asıllı First Lady, yemin töreninde mavi bir elbise giymişti. Bir dönem ABD modasına damga vuran eski First Lady Jacqueline Kennedy'yi hatırlatan Melania Trump, yemin törenindeki bir görüntüyle günlerce konuşulmuştu.
 
GÖRÜNTÜSÜ OLAY OLMUŞTU
 
Başkan Donald Trump'a gülümseyen ancak eşi arkasını dönünce yüzünde bambaşka bir ifade beliren First Lady, Florida seyahatinde mutlu görünüyordu.
 
47 yaşındaki First Lady, 90'lı yılların ortasında ABD'ye taşındı ve Donald Trump'la 2005'te evlendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.