Deeperise, Pınar Süer ile güçlerini birleştirdi

Deeperise, Pınar Süer ile güçlerini birleştirdi

“Raf” şarkısı ile müzikseverlerin dikkatini çeken Türkiye EDM sahnesinin en yetenekli isimlerinden Deeperise, 18 Eylül’de Avrupa Müzik markasıyla yayımlanacak olan “Sol Yanım Ayaz” isimli yeni şarkısı için Pınar Süer ile güçlerini birleştirdi.

Sözü Harfe (Hakan Gülbiten), müziği Deeperise ve Harfe (Hakan Gülbiten) imzalı şarkının düzenlemesi Deeperise tarafından yapılırken şarkıda gitarlar ise Jabbar tarafından çalındı. Daha önce yayımladığı "Raf (feat. Jabbar)", "Move On (feat. Jabbar)", "Geçmiş Değişmez (feat. Jabbar)", İngilizce versiyonu "One By One (feat. Jabbar)", “Bildiğim Gibi (feat. Nilipek.)”, “Güzelliğin On Para Etmez (feat. Jabbar)”, “Nida (feat. Burak Akyol), “Unut Geçmişi (feat. Patron & Yaprak Çamlıca)”, “Kara Toprak (feat. Cem Adrian & Şanışer)” isimli çalışmalarıyla büyük başarı kazanan Deeperise; yeni çalışması ile de adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

 Deeperise & Pınar Süer “Sol Yanım Ayaz” isimli yeni single’ı tüm dijital platformlarda video klibini ise MuzikPlay YouTube kanalında bulabilirsiniz.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.