Defne Belediye Başkanı: Devletten kimse beni aramıyor

Defne Belediye Başkanı: Devletten kimse beni aramıyor

Hatay Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, katıldığı bir televizyon programında "Devletten kimse beni aramadı. Ne yapacağımı bilmiyorum" dedi.

MEDYA EGE- Hatay Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Halk Tv'de İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programına katıldı.

Başkan İbrahim Güzel, ilçede henüz çadır olmadığını ve ailelerin sokakta kaldığını ve havanın çok soğuk olduğunu dile getirdi.

3567263-834f57c5bebeeadd51cabb03790f4f5f-640x640.jpg

İlçenin ihtiyaçlarının karşılanmadığına dikkat çeken Güzel şöyle konuştu; "15 gündür çadıra ihtiyacımız var, diyoruz. İhtiyacımızın yüzde 10'u gelmedi. Acil çadıra ihtiyacımız var. İnsanlar evlerine geçemiyor. Perişanız, bittik. İnsanlar çocuklar sokaklarda. Nereye gidecek bu insanlar? İnsanlar sokakta donuyor. Artçılar devam ediyor. Felaket durumdayız. Kızılay yok, elektrik yok, ama bir çadır bile yok. İnsanlar bağını bahçesini bırakıp gitmiyor. Benim önerim, yerleşim yerlerine yakın yerlerde ailelere birer çadır verilmesi."

Defne'nin yüzde 70'inin yerle bir olduğunu söyleyen Güzel, "Sesimi nasıl duyuracağımı bilmiyorum artık. Beni arayan kimse yok. Devletten kimse beni aramadı. Ne yapacağımı bilmiyorum" ifadeleri ile çaresizliğini dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.