''Değişimin gücü, İnsanın Kendisidir''

''Değişimin gücü, İnsanın Kendisidir''

Kişisel Gelişim Uzmanı İkbal Kaya, Asma Bahçeler'de düzenlenen ikinci etkinlikte katılımcılara, razı oldukları hayatlardan çıkarak, istedikleri hayata nasıl geçebileceklerini anlattı.

Tanyer İnşaat'ın prestij projesi Asma Bahçeler'de, Kişisel Gelişim Uzmanı İkbal Kaya ile gerçekleştirdiği eğitimlerin ikincisinde, 'Yeniye Yer Aç - Anı Yakala - Değişimin Gücü' teması işlendi.

Kaya, “Geçmişi Serbest Bırak Özgür Kal” başlıklı eğitimde, geçmişin yükünden özgür kalmayı başarmış katılımcılara, hayatlarında yeni bir sayfayı nasıl açacaklarını anlattı.

Katılımcılara razı oldukları hayattan çıkarak, istedikleri hayata nasıl geçebileceklerinin gösterildiği etkinlikte, “Siz neye hazırsanız, o da sizin için hazırdır” mesajı verildi.

İnteraktif şekilde gerçekleşen eğitimde İkbal Kaya katılımcılara istediklere hayata ulaşmak için neyi bekledikleri ve ne olursa hayatlarının değişeceği sorularını yöneltti.

Kurban kimliğimizi tanıma, bizi sınırlayan değerler ve inançlarla yüzleşme, farkındalık, olumlu düşünme, yeni inanç kalıpları oluşturma bölümlerinin ardından etkinlikte, “Neyi yaratmak istiyorsunuz?” ve “Sorumluluk kimin kontrolünde?” sorularıyla artık eyleme geçerek değişimi gerçekleştirme zamanının geldiği vurgulandı. Etkinlik meditasyon ile sona erdi.

SORUMLULUĞU ELE ALIN

Asma Bahçeler'deki her iki etkinliğin de birbirini tamamlayıcı olduğunu belirten İkbal Kaya, “İlk etkinlikte, “Geçmişi Serbest Bırak Özgür Kal” ile katılımcıları geçmişin yükünden, keşkelerinden, pişmanlıklarından, suçlamalarından, “ah şimdiki aklım olsaydı! konumundan” özgür bırakarak fiziksel, ruhsal ve duygusal iyileşmeyi sağlamayı amaçladık. “Yeniye Yer Aç/ Anı Yakala-Değişimin Gücü” etkinliği ile de geçmişin yükünden özgür kalmayı başarmış katılımcılara, hayatlarında yeni bir sayfayı nasıl açacaklarını anlattık. Razı oldukları hayattan çıkarak, istedikleri hayata nasıl geçebileceklerini gösterdik” ifadesini kullandı.

İnsanın yaşamak istediği hayatı yaratabilme gücüne sahip olduğunu belirten Kaya, kişinin sorumluluğu ele alarak harekete geçmesi gerektiğini ve değişimin gücünün insanın kendisi olduğuna dikkat çekti.

0291af1b-9e3f-404f-95a6-be4101e010f3

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.