Değişimin Ritmine Katıl!

Değişimin Ritmine Katıl!

Dünya değişiyor, doğa değişiyor, bizler değişiyoruz. Varoluşta değişmeyen tek şeyin değişim olduğunu biliyoruz. Peki istediğimiz gibi değişiyor muyuz?

Dünya Değişim Akademisi Eylül ayında herkesi farkındalıkla değişmeye davet ediyor.  Uluslararası Farkındalık Festivali’nde umutlarınızı ve hayallerinizi hayata geçirecek enerjiyi  ve kararlılığı bulacağınız, kaçırılmayacak bir organizasyon hazırlıyor. Siz de bu değişimin  ritmine katılabilir, doğanın kalbinde, kendinize doğru harika keşiflerle dolu bir değişim  yolculuğuna çıkabilirsiniz.


Festival Abant gölü kıyısında,  oksijen dolu çam ormanlarının kokusunu içinize bol bol  çekeceğiniz konforlu bir otelde gerçekleşecek. Sekiz farklı çalışmanın yapılacağı  etkinlikte tatil, doğa, spor ve sağlıklı yemeklerle değişimin tadını çıkarabilirsiniz.    


Değişim programında; Özgüven, Yaratıcılık, İçsel Güç ve Saf Sevginin geliştirilmesine yönelik 4 özel çalışma var. Ayrıca Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Yenme, Depresyondan Özgürleşme üzerine etkili çalışmalar ve İnteraktif Söyleşi - Tüm Sorulara Cevaplarla değişim, dönüşüm ve gelişim hedeflerinize ulaşacaksınız. Eğlenceli dans gösterileri de programda yer almakta. 


Türkiye'nin doğa harikalarından Abant Gölü kıyısında, stres ve gerilimden uzaklaşarak rahatlamak, değişim hayallerinizi gerçekleştirmek ve yaşama yepyeni gözlerle bakmak için kaçırmayın!  
 
 
Festival programı:
29-30 Eylül, 1 gece 2 gün. 
29 Eylül Cumartesi:         
11.00 – Kök enerji merkezi çalışması - Özgüvenin geliştirilmesi 
12.30 – Kahvaltı
14.30 – Korkuyu Yenme Sanatı 
15.30 – Stres Yönetimi
17.00 – Pelvis enerji merkezi çalışması 
18.45 – Akşam Yemeği
19.45 – Dans Gösterisi
20.00- Tüm Sorulara Cevaplar – İnteraktif Söyleşi


30 Eylül Pazar:         
08.00 – Karın enerji merkezi çalışması 
09.40 - Kahvaltı
12.30 – Öfkeyi Dönüştürme Sanatı
13.30 – Depresyondan Özgürleşme Sanatı
15.00 – Göğüs enerji merkezi çalışması 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.