DEHA'DAN KIŞA VEDA KONSERİ!

DEHA'DAN KIŞA VEDA KONSERİ!

Deha Bilimlier konser biletleri www.biletix.com ‘da satışta…

on günlerde çıkardığı teklisi Tanrım ile kendinden söz ettiren Deha Bilimlier, kış sezonunu 12 Mayıs Cuma akşamı Eskişehir 222,  13 Mayıs Cumartesi akşamı Bursa Hayal Kahvesi, 23 Mayıs Salı akşamı İstanbul Jolly Joker sahnesinde vereceği konserler ile kapatıyor.

Söylediği şarkılar ve sahne performansıyla İstanbul gece hayatının en sevilen isimlerinden olan Deha Bilimlier son günlerde yeni teklisi Tanrım ile kendinden söz ettiriyor. Yoğun ve başarılı bir kışı geride bıraktığını söyleyen Deha Bilimlier, 12 Mayıs Cuma akşamı Eskişehir 222,  13 Mayıs Cumartesi akşamı Bursa Hayal Kahvesi, 23 Mayıs Salı akşamı İstanbul Jolly Joker sahnesinde vereceği konseri ile kışa veda edip yaza merhaba diyecek.

Konser serisi için hazırladığı ve sahne üzerinde söylemeyi sevdiği şarkılardan oluşan repertuarı ile kendini dinlemeye gelen dinleyicisine unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanan Deha Bilimlier “Pop, Arabesk, Ahmet Kaya şarkılarından oluşan şarkılar seçtim. Kışa güzel veda edeceğiz “ diyor.

Son zamanların en çok dinlenen şarkıları arasında yer alan ve sosyal medyada fenomen şarkı haline gelen “Tanrım”ın yakaladığı başarıdan çok mutlu olan Deha Bilimlier yaz aylarında Çeşme, Bodrum, Ayvalık ve Antalya’da sahne alacak.

Deha Bilimlier konser biletleri www.biletix.com ‘da satışta…

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.