Delege seçiminde muhalif adaya oy veren belediye çalışanı tuvalete sürgün edildi

Delege seçiminde muhalif adaya oy veren belediye çalışanı tuvalete sürgün edildi

Sen misin rakibe destek veren...

CHP'de pazar günü startı verilen delege seçimlerinin ardından, Güzelbahçe Belediyesi duyanları şaşkına çeviren görevlendirmelere imza attı. Pazar günü yapılan delege seçimlerinden sonra Belediye, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam’a muhalif liste çıkaran İlçe Başkan Yardımcısı Vural Gezer’i sürgün etti. Ardından delege seçimlerinde Vural Gezer’e destek veren belediye çalışanı Mine Bilir Şahin’i de Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ndeki görevinden alınarak 1. Balıkçı Barınağında bulunan WC temizliğinde görevlendirdi.

tuvalete-surgun-167893.jpg

ADAY OLDU SÜRGÜN YEDİ

Kongre sürecinde ilçe başkanlığına da aday olduğunu açıklayan ve CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam’ın karşısına muhalif delege listesiyle çıkıp kaybeden Vural Gezer'in Güzelbahçe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ndeki görevine son verilerek, belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü’ne görevlendirildi. Gezer’e başkanlık makamının gönderdiği yazı tebliğ edildi.

GEZER’E DESTEK VERDİ WC TEMİZLİĞİNE GÖNDERİLDİ

Öte yandan yine delege seçimlerinde Vural Gezer’e destek veren Güzelbahçe Belediyesi çalışanı Mine Bilir Şahin, belediye başkanlığı makamından gelen yazı ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ndeki görevine son vererek, Yalı Mahallesi 1. Balıkçı Barınağında bulunan WC’nin 15.00 ile 24.00 saatleri arasında temizliğini yapmak üzere görevlendirdi. Belediye Başkanı Mustafa İnce, son görevlendirmeler nedeniyle büyük tepki aldı.

Başkanlık makamından gelen görevlendirme yazısı:

Başkanlık makamınca Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ndeki görevine son vererek, Yalı Mahallesi 1. Balıkçı Barınağında bulunan WC’nin 15.00 ile 24.00 saatleri arasında temizliğini yapmak üzere Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevlendirilmiş bulunmaktasınız.

Mine Bilir'in görevlendirme yazısı

mine-bilir-(1).jpg

Vural Gezer'in görevlendirme yazısı

vuralll.jpg

Kaynak: Ege Postası

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.