Deliler film ekibi İzmir'e geliyor

Deliler film ekibi İzmir'e geliyor

Türk sinemasının altın çağını yaşadığı günümüzde yeni filmler birbiri ardına vizyona girerken, İzmir Optimum bu hafta sonu ‘Deliler/Fatih’in Fermanı’ filminin özel gösterimine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Cem Uçan, Nur Fettahoğlu gibi ünlü oyuncuların yer aldığı film ekibi, 24 Kasım Cumartesi günü saat 16.00’da İzmir Optimum’da  sevenleriyle bir araya gelecek.

Mustafa Burak Doğu ve İbrahim Ethem Arslan’ın senaryosunu yazdığı, Osman Kaya’nın yönettiği, yapımcılığını Cem Uçan ve Cihan Kaya’nın üstlendiği ‘Deliler’ filminin İzmir galası, başrol oyuncularının katılımı ile 24 Kasım Cumartesi günü İzmir Optimum’da yapılacak. 

Optimum’u Deliler basacak!

2018 yılının en yüksek bütçeli filmi olan, epik savaş filmi ‘Deliler/Fatih’in Fermanı’ aksiyon sahneleri ve görselliği nedeniyle büyük merakla beklenirken, filmin oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya, Cem Uçan, Nur Fettahoğlu, İsmail Filiz, Yetkin Dikiciler, Gülşah Şahin, Gökçe Özyol ve Hakan Yufkacıgil gibi ünlü isimler dikkat çekiyor. 

Cinemaximum İzmir Optimum salonlarında saat 16.30’da gerçekleşecek galaya filmin sevilen başrol oyuncuları Nur Fettahoğlu, Cem Uçan, Gülşah Şahin, İsmail Filiz ve film ekibi katılacak. Ekip, film gösterimi öncesinde sinema severlerle bir araya gelerek keyifli dakikalar geçirecek.  

Filmin konusu

Fatih Sultan Mehmet’in gönderdiği Osmanlı elçisi Romanya Prensi Vlad tarafından infaz edilmiştir. Yaşanan olay karşısında Fatih Sultan Mehmet, Vlad’ı öldürmesi için Baba Sultan’a ferman verir. Baba Sultan görev için Gökkurt, Çebi, Suskun, Adsız, Mübariz, Kongar ve Aşgar’dan oluşan Deliler Birliği’ni Kuman’la birlikte Edirne’den Targoviçte’ye gönderir. Deliler, Alaca köyü yakınlarından geçerken Vlad’ın çetesinin köye saldırdığını öğrenir. Deliler’in amacı önce köyü kurtarıp ardından Vlad’ı infaz etmektir. Heyecan ve aksiyon dolu hikaye böyle başlar. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.