Demet Akalın, "Dünya Güzellerim"i yalanladı

Demet Akalın, "Dünya Güzellerim"i yalanladı

Ünlü popçu Demet Akalın, magazin dünyasının ‘Felaket Tellalı’ olarak ün yapan şarkıcı Onur Akay’ın, kendisi ile ilgili ortaya attığı iddiayı yalanladı.

'Dünya Güzellerim'in yeni sezonunda Banu Alkan'ın olmayacağını ve yerine Demet Akalın'ın getirileceğini, Instagram adresinden iddia eden ünlü şarkıcı Onur Akay, Demet Akalın tarafından yalanlandı.

“İŞİM GÜCÜM VAR BENİM”

Twitter adresinden bu iddia ile ilgili konuşan Demet Akalın, “Ne alaka ya? Hiç böyle bir teklif gelmedi yalan haber. Ben o kadar boş muyum, işim gücüm var.” açıklamasını yaptı. Akalın’ın açıklamasından hemen sonra, Akay yaptığı paylaşımı sildi.

demet-akalin-onur-akayi-yalanladi.png

DEMET AKALIN’DAN ÖZÜR DİLEDİ!

Onur Akay’a ulaşan gazeteciler ise, “Demet Akalın sizi yalanladı. Neden Akalın hakkında böyle bir iddiada bulundunuz?” sorusu üzerine Akay, “Ben çıkan haberlerden sonra yorum yapmıştım. Demek ki çıkan haberler hakkında da yorum yapmamak lazım. Bundan sonra her haber sitesine güvenmeyeceğim. Demet Akalın’dan çok özür dilerim.” dedi.

Onur Akay, sosyal medya hesabından şöyle yazmıştı:

“Yapımcı firma Demet Akalın'a çok cazip bir teklif götürdü. Yeni sezonda, Dünya Güzellerim’de Banu Alkan’ın yerine Demet’i izleyeceğiz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.