"Demet Akalın, Türkiye'nin Harbi Kadını"

"Demet Akalın, Türkiye'nin Harbi Kadını"

Metafizik uzmanı Mehmet Saka resimden sanatçıların yüz analizini yaparak değerlendirmelerde bulundu.

img_1784.jpg

Metafizik uzmanı Mehmet Saka'nın değerlendirmeleri şöyle;

DEMET AKALIN/ Türkiye'nin Harbi Kadını

Dobra ve tuttuğunu koparan ancak bunun yanında agrasif ve hırslı bir yapıya sahip bu sebeple gereksiz bir enerji harcıyor negatif enerjileri üzerinden atması gerekiyor. ancak bu özellikleri onu ön plana çıkarıyor çünkü ustrubu ile örtüşüyor..


Evcimen,damarına basılmadığı sürece sağlam bir dost, içindeki maneviyatı dışına yasıtmayı başardığı gün oldu demektir. Özel hayatında inişleri çıkışları çok fazla gece yatağına yattığında sürekli kendindeki eksikleri sorgulayan ve vicdan yapan biri... Belirgin sağlık problemleri; Diş etlerinde çekilme, kalp çarpıntıs ve reflü ..   

HAZAL KAYA / Saman Alevi

Ani yükseliş ve alçalışları var. İç dünyası fazlası ile karışık bir öyle bir böyle ciddi anlamda yardıma ihtiyacı var hangi karakteristik  özellikte kalacağını bilmiyor.. bu durmunun önüne geçilmezse daha ileri seviyede ruhsal sıkıntı yaşamaya başlıyacak. geceleri huzursuz 24 saat uyusa uykuya kanmaz, korkuları çok fazla, gündüz deperesif fazlası ile negatif enerjisi var ..  

BÜLENT ERSOY / Pimi çekilmiş bomba

Yürüyen tehlike :) bildiğin ayarsız enerji, ne zaman nerede ne tepki vereceğini kestirmek çok zor. her zaman kendi doğruları olan bir kadın. Eleştiriye hiç gelemez, despot ancak iç dünyasında çok yumuşak kapli. Ancak aşırı agrasif haleri sağlığını olumsuz etkiliyor, her geçen gün beden ağrıları daha da fazla oluyor, şuan bacaklarında ve sırtında yoğun ağrısı var. Böyle giderse sağlık konusunda daha çok sıkıntı yaşaması kaçınılmaz.  

ALEYNA TİLKİ / Zamanın kuklası 

Tamamen aykırı hasta ruhlu bir yapısı var. yapmış olduğu hiç birşeyi kendi iradesi ile yapmayan ve dışarıdan yönetilen bir ( kukla ) çocuk.  Bu şekilde devam ederse hem karakteri oturması zor olucak hemde akli melekeri gelişmeyip hep kukla kalacak,aslında üzünülmesi gereken bir durumun içinde tamamen yanlız ailesi tarafından bile insan olduğu unutulmuş :(  dönemi geçincede yıpranmış bir kukla  olarak bir köşede kalıcak.. 

NUR YERLİTAŞ / Kendisine bile saygısı yok !

Maneviyatını uzun yıllar önce kaybetmiş, şans eseri yürüyen aslında ahlak ve karakter ile uzaktan yakından ilgisi olmayan ruhunu şeytana teslim etmiş geriye kalan bedeni zombileşmiş ortalıkta dolanan bir zaat. Artık dilini nereye uzatacağını şaşırmış Allah selamet versin ... 


HADİSE / Kendi halinde Hadise 

Tamamen işine odaklı, samimi, insanlar için kötü düşünme yetisi olmayan ve tamamen yaptığı işlerle ön planda olmayı seven bir yapıya sahip.  Başarısı takdire şayan ancak etrafında çok fazla ayağını kaydırmaya çalışanlar var onların ayrımını yapmazsa üzülebilir. sağlıklı pozitif bir enerjiye sahip, başkalarının dertleri ile dertlenen bir yapısı var. hümanist . çoğu zaman onun bu samimi halleri kişiye özel algılansada alası yok ... 


EBRU GÜNDEŞ / Vefa abidesi 

Bahtın karalığı ile bahtın güzelliğini bir arada görebileceğiniz nadir insanlardan biri .. Özel hayatındaki zorluklar bir yana iş hayatındaki başarı bir yana iki ayrı dünyayı yaşamak zorunda kalmış. bunun sebebi ahte vefa aslında bir seçim yapması lazım aksi takdirde bu durum onun enerjisini fazlası ile tüketiyor.  Kendisi bu durumun farkında da kafsında toparlayıp bir hamle yapamıyor. dişarıya yansıtmak istemediği gibi bu durum onu fazlası ile kasıyor. çevresi onu yapmacık gözler ile izliyor, bugün yüzüne gülenler yarın arkasını dönmek için hazır kıta bekliyor, derin bir nefes alıp doğru adımları atma vaktidir !!


Belirgin sağlık problemleri; şiddetli baş ağrısı, boyun çukrunda ağrı, sırtının orta sağ kısmında ağrısı var ve depreyon .

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.