Demir, "Amacımız birlik ve beraberlik"

Demir, "Amacımız birlik ve beraberlik"

Osmanlı Ocakları 1299 Ege Bölge Koordinatörü Suat Demir, Medya Ege'ye özel açıklamalarda bulundu. Demir, "Amacımız birlik ve beraberlik" şeklinde konuştu.

Osmanlı Ocakları 1299 Ege Bölge Koordinatörü Demir yaşanan gergin Kudüs olaylarına ve koordinatörlüğünü yaptığı Osmanlı Ocakları 1299'a dair Medya Ege'ye değerlendirmelerde bulundu.


Kısa zaman önce Osmanlı Ocakları 1299 Ege Bölge Koordinatörü olan 39 yaşındaki Suat Demir, "ABD Başkanı Trump'ın vermiş olduğu karara Osmanlı Ocakları 1299 Ege Bölgesi olarak  tepki gösterdik. ABD konsolosluğu önünde Trump'ın heykeli ve İsrail'in bayrağını yaktık. ABD Başkanının verdiği bu kararı nalet ve nefretler kınıyoruz. Kudüs Müslüman alemi için önemarz eden bir yer. Ne yazık ki yapılan açıklamanın ardından çok üzüldüm onurumu kaybetmiş gibi bir ruh haline büründüm. Bu verilen skandal karar Müslümanları derinden etkileyen ve tepki çeken bir hadise.  Biz Osmanlı Ocakları 1299 Ege Bölgesi olarak verilen bu karardan tez vakitte geri dönülmesi gerektiğini söylüyoruz. Küçük bir devlet olan İsrail'in Peygamber efendimizin Miraç'a yükseldiği yere sahip çıkıp burası gavur toprağıdır. Başkentimiz olacak demesi kabul edilemez bir şey. Nefretle kınıyoruz. Ve bu yaşanan son hadiseler Osmanlı Ocakları 1299 Ege Bölgesi olarak bizim çalışmalarımızı daha da ateşlendirdi." dedi. 

 Osmanlı Ocakları 1299 Ege Bölgesi olarak neler yapmaktasınız? Gelecekte neler yapmayı planlıyorsunuz?
 

Demir, " Osmanlı Ocakları 1299 Ege Bölgesi olarak, 1299 Osmanlı'nın kuruluşudur. Bizde Osmanlı Ocakları olarak  Osmanlı'ya gönül vermiş Osmanlı'yı seven, devletini milletini seven ve buna gönülden bağlı insanlarız. Ve bizim gibi insanları böyle kötü bir dönemde ülkemize her kolda saldıran bu şer odakları, bu dış güçlere karşı birlik beraberlik içinde bir olmaya çağırıyor davet ediyoruz. Kapı kapı gezip insanlara anlatarak, bir osmanlı çatısı altında mücadele ederek genişletmek için elimizden gelen herşeyi yapacağız. Amacımız birlik ve beraberlik. Derin tarihimizde  birleşeceğiz. Sadece Ege'de değil tüm Türkiye'yi gezeceğiz ve halkımıza kendimizi anlatacağız" diye konuştu.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.