Demir, "Bizlerin Değişime inancı tamdır"

Demir, "Bizlerin Değişime inancı tamdır"

Siyasi yaşamına yeni kurduğu ve Genel Başkan olduğu Türkiye Değişim Partisi ile devam etme kararı alan Mustafa Sarıgül  kurmayları Burdur'daydı. 

Siyaseti halkla birlikte yapacaklarını, sistemin adamı değil halkın evladı olacaklarını kaydeden Sarıgül, Burdur’a seçimden seçime gelenlerden olmadıklarını, oy toplamaya değil, sevgi toplamaya geldiklerini söyledi.

Burdur ziyaretinde Mustafa Sarıgül’e Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Demir ,Genel sekreter Yardımcısı Muzaffer Nerse ve Avrupa başkanı Cem Karadağ eşlik etti. Genel başkan yardımcısı Mehmet Ali Demir yaptığı açıklamada Burdur’a yıllar önce bir hareketin oluşumu için gelmiştik ve yıllar sonra Burdur'a  geldiğimizde bu oluşumu Partiye dönüştürdüklerini insanların gözlerindeki o tebessümü gördüklerini o heyecanı o enerjiyi aldıklarını söyledi. Mehmet Ali Demir bizlerin Değişime inancı tamdır bizler inandık Değişim Devam Ediyor ,Türkiye'nin artık bir değişime ihtiyacı var dedi.

whatsapp-image-2021-02-13-at-08.46.12.jpeg

Değişimi, Türkiye Değişim Partisi olarak gerçekleştireceklerini belirten Demir, Burdur İktidara hazırlık merkezi açılışında vatandaşların bize olan ilgisi bizleri memnun etti. Burdur'lu gönül dostlarımız bize gönüllerini açtılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Onları mahcup etmeyeceğiz. Türkiye’nin içine düştüğü ekonomik kriz yüzünden halk zor günler geçiriyor. Esnaf siftah yapamıyor. Gençler işsiz, bir çok vatandaş işini aşını kaybetti. İktidar hala bunların farkında değildir. Bütün bunların çözümü ve tek adresi Türkiye Değişim Partisi olacaktır. Genel başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül’e inancımız tektir. Ülkemizi tekrar şahlandıracağına inanıyorum.”dedi
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.